Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Velkommen tilbage til de levendes verden

Projektet er endelig overstået, afleveret, ude af mine hænder, hvilet betyder at jeg kan begynde at ha' et liv igen, fantastisk! Alt del stress er slet ikke sundt. Gad vide hvor mange livsår det koster? Hver gang siger jeg til, at denne gang skal det være anderledes, denne gang vil jeg godt fra start,,men jeg foder her altid alligevel ^^"

Træning, Fluffy-tid, gåture med mere er ting jeg virkelig har savnet den sidste arbejde-i-døgndrift uge, hvor Moster energdrik og sukker har holdt og i live. For slet ikke at nævne bloggem!!! Men jeg er mange timer bagud i søvn, så dem vil jeg indhente lidt af nu, godnat med jer
Udgivet lørdag d. 25. Maj 2013
1 kommentar og 1790 visninger

Hverdagsliv Projekt MMD

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 25 Maj 2013 00:56

Det må være dejligt at du fik det overstået.. har også savnet at der skete lidt på din blog faktisk..

Husk nu at få lidt ro på og nyd at du er over alt det stress ud har haft..
Selvforkælelse er sagen...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie