Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Venter på: Nøglerings Multi-tool, Smartphone pung og Negle tipper

Jeg har shoppet lidt i dag, fordi jeg længe har manglet flere negle-tipper til prøve designs og farveprøver, så da jeg så dem på ebay til ikke mere end 15 kr pr. sæt af 500, og med gratis fragt/shipping, så kunne jeg ikke dy mig længere

Dertil en "For iPhone4s 5/Smart Phone Case Card PU Bag Clutch Wallet Purse Covers Billfold" eller som der står i den, "Crown smart Pouch", som jeg har kigget på og vurderet på de sidste par måneder, fordi den kan indeholde både mit pung-indhold, min mobil samt hægtes på nøgler - altså en alt-i-én løsning, så jeg ikke skal huske så mange tingOg endelig det KeyTool Keyring Multi-tool fra ThinkGeek, som jeg har haft et godt øje til de sidste hvad, 4 år? Som jeg så dog har valgt at bestille gennem ebay i stedet, nu jeg alligevel var igang med at handle lidt der ^^Samlet kom jeg af med ca. 140 kr, 40 for pungen, 30 for tipper og 70 fra nørde-dimsen, så nu kan jeg nøsten ikke vente på at få det hjem!
Udgivet lørdag d. 13. April 2013
11 kommentarer og 3394 visninger

NewIn Shopping WaitingFor

Kommentarer

CGravatar Cathrine 13 April 2013 09:08

Sikke nogle spændende ting

VGravatar Vanessa 13 April 2013 10:45

Den er da skide smart den pung der!

http://vinternat.blogspot.dk/

SGravatar Sabrina 13 April 2013 16:33

Jeg har faktisk ikke læst wicked Lovely, så kan ikke rigtig sammenligne dem, men jeg vil gerne læse den. Tror jeg

GGravatar Gulde 13 April 2013 17:58

Cathrine: Jah, det er lidt godt blandet, jeg er ikke så god til tøj, sko og smykker fra nettet, som vist ellers er mere normalt at handle online

GGravatar Gulde 13 April 2013 18:00

Vanessa: ja, det var jo også det jeg faldt for

MGravatar Mathilde 13 April 2013 22:17

Ej, hvor ser den pung smart ud! Min falder snart fra hinanden, så den må jeg da lige ind at kigge nærmere på!

IGravatar Ilhja 14 April 2013 12:41

Elsker pungen! Hvis jeg nogen sinde får en smartphones skal jeg have mig sådan en.

Jeg er droppet ud af uddannelse så det er ikke i den forbindelse

AGravatar Anna-sofie 14 April 2013 19:54

Hvad er den nøgle dims for noget ?

GGravatar Gulde 14 April 2013 23:15

Mathilde: Jeg ved ikke hvordan kvaliteten af den er, men opbygningen er i hvert fald sådan som jeg gerne vil have det - eller næsten i hvert fald. Det ville have været endnu federe, om der var en måde hvorpå mobilen kunne være tilgængelig uden at skulle trække den ud af pungen, men man kan vel ikke få det hele?

GGravatar Gulde 14 April 2013 23:18

Ilhja: Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilken mobil du har nu, men det behøver jo ikke nødvendigvis være en smartphone, for at den passe i lommen af pungen. Den jeg havde før (Nokia Music Xpress) ville i hvert fald sagtens kunne være der i, for den er tyndere end min nuværende eller en iPhone.

Og lidt ærgerligt med uddannelsen. Hmm, et eller andet i min guldfiske-hjerne siger at jeg ligesom har hørt det før på et tidspunkt?

GGravatar Gulde 14 April 2013 23:20

Anna-Sofie: Det er en alt-i-en dims. 3 forskellige størrelsers skruetrækkere, et stykke neglefil og en pincet et sted (selvom jeg ikke ved hvor godt det fungere), neglerenser og sodavandsoplukker, foruden et lille stykke til at skære fx sytråd eller garn over med Jeg er en sucker for den slags ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie