Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Venter spændt på Wing Dust - Guilty Pleasures

Wing Dust - Guilty Plesures
Wing Dust - Guilty Plesures


Guilty Pleasures er en indie lak fra Wing Dust, som min veninde Ida har været så sød at købe hjem for mig - eller prøve på det, for det er en af de farver der bliver revet væk fra webshoppen (som btw har billeder med swatches af lakken) i løbe af få minutter... Men Ida var lige en tand hurtigere, yei! Det var også hos hende jeg så den første gang, så det er faktisk hendes flaske på billederne (fra da kollektionen først kom på nettet tror jeg) - jeg foto-snipede den bare lige for at være sikker på at kunne huske navnet, med min guldfiske hukommelse. Men nu kommer den hjem til hende, og så kan jeg hentet den der, lækkert. Tak for hjælpen Ida!

PS: Hjælp mig lige med din mening her, ikke? Rewind, retrospect eller ??
customer surveys
Udgivet fredag d. 26. April 2013
5 kommentarer og 1662 visninger

Nails Beauty Shopping

Kommentarer

MGravatar Mia 26 April 2013 23:22

Flot lak!

Jeg er vild med de lush lacquer de har inde på den hjemmeside :-)

GGravatar Gulde 26 April 2013 23:39

Ja, der er helt sikkert mange lækre sager, men man skal godt nok også være hurtig for at få fingre i dem

LCGravatar Line Cecilie 27 April 2013 08:26

Den ser virkelig fin ud. Du må lige poste et billed en dag du har den på! ;-)

CGravatar Cathrine 27 April 2013 09:30

svar på bloggen:
Haha, ja det er jo lige det Gulde Men det ville være så fedt, hvis du ville være med, har godkendt dig inde i gruppen Måske du kunne logge Michelle med?

uh og fed lak!

KGravatar Kiir 27 April 2013 12:27

Generelt skal man vist bare passe på med at falde for meget i staver. Det er egentlig også ret pinligt

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie