Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Venter stadig på... omend ikke så spændt...

Jep, ingen af mine pakker er kommet endnu. Hvilket jeg efterhånden føler er liiidt mærkeligt. Jeg kan forstå det med pungen (som er det jeg glæder mig mest til), for den flinke ebay sælger var så rar at skrive, at der kan gå op mod 25 dage, før pakken ankommer, og der er stadig kun gået 22... Selvom der ikke stod dato på mine negletipper regner jeg dog ca. med samme rejsetid, da Shanghai og HongKong dog ligger i forholdsvis samme område.

Min nøgle-ting-ting skulle dog, så vidt jeg har forstået, ankomme fra UK, lige på den anden side af det salte Vesterhav. Hvilket skulle tage "3-5 working days for European destinations", og jeg vil da mene det er der jeg er bosat. Der står dog "4-10 business days" på produktet, men det skulle jeg da også mene det er ved at være gået... Men jeg har endnu intet hørt derfra endnu.





13 apr + 10~25 Pung
15 apr + 3-5 eller 4-10 arbejdsdage: Nøgle-ting-ting
14 apr + ?25? Negletipper


Så jeg tænker, er det mon fordi den er endt i tolden for at være metal? Jeg har mistet 2 pakker før af metal (mit guldfiske-smykke), dog sendt fra USA. Jeg aner ikke om de kan være strandet i en eller anden told eller hvad, men det irritere mig da, at jeg intet får at høre om det? Gør man ikke normalt det når ens pakker ender i tolden? Jeg fik da brev om at betale afgift på nogle af mine skolebøger. Er det anderledes hvis det er en mistænkelig metalgenstand - og hvordan informere man om at det ikke er?

Eller skyldes det mon, at PostDanmark stadig finder det over deres værdighed at informere mig om når der er post? Jeg har da modtaget breve før, så sent som i går faktisk, så det skulle vel ikke være et problem. Får man stadig brev om at der er pakker til afhentning på posthuset? Bliver det kun elektroniks, hvis man har fået sådan en eboks? Levere de stadig til døren hvad pakker angår? Og i så fald hvornår, for jeg synes da jeg har været hjemme stort set hele tiden med projektet? Er det overhovedet PostDanmark der er brugt? (kan dog ikke forestille mig at det er andet, når leveringen er fra udenlands...)

Spørsgmål, spørgsmål, spørsgmål, min tålmodighed er vist ved at være brugt op.. Kan du hjælpe med nogle af svarende, vil jeg være meget taknemmelig ^^"
Udgivet søndag d. 05. Maj 2013
3063 visninger

NewIn Shopping WaitingFor

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie