Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Verdens Dummeste Taggeleg

Et genialt påfund fra Louise (fuglsangen.net)

Verdens Dummeste Taggeleg: Svar på ti spørgsmål og send opgaven videre til 2-3 andre uskyldige ofre

1. Fortæl os din ærlige mening om bjergbestigning.
Øh, jeg kan ikke rigtig selv se pointen. For det første er det jo møg farligt! Man kan falde ned og slå sig ihjel.. Og selv hvis man når toppen uden et falde, er der stadig stor chance for at dø, da lufttrykket i den højde er meget lavt. Dels får man sværere ved at trække vejret og få ilt nok, og dels resikere man at blodet giver sig til at koge, så der kommer luft i blodet, hvilket man dør af! Og chancen for at man er for udmattet til at vandre ned igen, så man bare lægger sig til at dø deroppe er også stor! Okay, jeg kan godt se det er en udfordring, og der kan være noget "prestige" i at klare det, men jeg synes ærligt talt ikke det er risikoen værd...

2. Forestil dig, at du skal lave et hold på fem personer (kendte eller almindelige mennesker), som skal redde verden. Hvem vælger du?
Ehm... hvorfor er det forresten lige vi skal rede verden? Desuden: Skulle jeg stå for at samle holdet? Vi er fortabte!!

3. Tror du på julemanden?
Nej, vi har aldrig haft den skik i familien med at "tro på julemanden". Så jeg kander ham kun fra film og julepynt, eller som den herlige mand der deler gratis slik ud Ej okay, min farmor sendte engang en julemand hjem til os altså en udklædt mand jeg ikke kendte, så det var svært at regne ud hvem der var indeni, men vidste godt det bare var udklædning. Så nej, jeg tror ikke på julemanden.

4. Forestil dig, at du har vundet en Oscar og skal holde en takketale. Skriv de første par linjer af talen.
Min tale ville nok begynde med et fåret/overrasket/chokkeret ansigt og en lang pause... Og så ville jeg nok fremstamme noget i retningen af: "Jamen tak... ej hvor er det overraskende, det havde jeg slet ikke regnet med! Og jeg kunne i hvert fald ikke have gjort det uden den fantastiske hjælp og støtte fra -", hvorefter jeg ville remse hvert eneste navn jeg lige kunne komme på op

5. Skriv det første ord, der falder dig ind.
Fisk... ?

6. Skriv et citat fra en film/tv-serie/bog. Det skal være et citat, der fik dig til at hyle af grin første gang du hørte/læste det.
Ehm... desværre er jeg ikke typen der let kommer til at "hyle af grin" - og når det endelig sker... så glemmer jeg det bagefter... typisk!

7. Hvad tror du, der sker med bomulden?
Den bliver forhåbentlig ved med at gro på markerne, så vi kan lave tøj af det? Medmindre nogen findre på en eller anden måde det kan være sundhedsskadeligt... så bliver det nok forbudt...

8. Forstod du foregående spørgsmål? (Hvis du gjorde, skal du nok ikke se det som et sundhedstegn)
Hvordan kan jeg vide om jeg forstod det? Medmindre jeg altså svarede "geder!"

9. Forklar os dit forhold til kage.
Nu er det jo sådan, at vi alle er dybt afhængig af kage, da universet jo engang blev skabt at 2 enorme stykker kage som klaskede sammen! Vi lever og ånder altså for kage! *bøje sig og tilbede* ... hehe, eller noget

10. Hvad er dit motto?
Ja, det skal du huske, for det er nemlig meget meget vigtigt! Så hør godt efter! "Jordbær er ik' æbler!"

Jeg blev tagget af: Altair fra gwalior.dk
Jeg tagger: Lippa fra Lippa.dk og Ilhja fra ilhja.wordpress.com
Udgivet onsdag d. 05. August 2009
1 kommentar og 1566 visninger

Tag

Kommentarer

FGravatar Fidla 06 August 2009 11:17

Hejsa...
Jeg ved godt at det kommer lidt forsinket, men nu er afstemningen gået igang for Månedens Hjemmeside, Månedens Design, Månedens Blog og Månedens Webmaster på lippa.Dk.
Afstemningen forsætter indtil den 20. August, og tilmeldingen for August måned er allerede sat igang.
God fornøjelse...

Knus fra Fidla

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie