Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vi er alle svin!

Har i overvejet, at alle mennesker (i hele verden) er svin? Vi kan faktisk ikke undgå det... så man kan ikke engang tillade sig at blive fornærmet, hvis et eller andet svin råber "svin" efter én...
I synes sikkert jeg vrøvler nu, men så lad mig give jer det eksempel, som er det afslørende bevis...

Du har lige være på toilettet for at træde af på naturens vejne. Du har nu følgende muligheder:

a) Du vasker(selvfølgelig) hænder i sæbe, så de bliver pæne og rene... Hvordan kan jeg dog kalde dig et svin!!? Jo, ser du: du har brugt sæbe, som er skidt for naturen - det gør dig til et miljø-svin!
b) Du vasker ikke hænder i sæbe - og så er du bare et svin

Så meget for mediernes miljø hysteri
Udgivet lørdag d. 27. Juni 2009
12 kommentarer og 3142 visninger

Kommentarer

FGravatar Fidla 27 Juni 2009 18:02

Hehe
Jeg kan se din pointe d;

AGravatar Altair 27 Juni 2009 18:54

Hej Gulde
Hvordan går det?
Kan skam godt se din pointe i at vi er svin, når det angår håndvaskning. Men man er allermest et svin, hvis man overhovedet ikke vasker hænder. Føj!
Hvordan kom du egentlig til at tænke på det?

- Altair

LGravatar Lonnie 28 Juni 2009 00:50

Kære Linker..
.. Så var det vidst ved at være tid for mig at tage en rundtur og besøge alle mine linkere..

..Både for lige at se hvordan det går med jeres side, og samtidig tjekke op på om i stadig linker mig, og om dem jeg linkede da jeg havde cozz.dk har ændret linket til mit nye domæne ..

..Og her er alt i den skønneste orden

Varme sommerhilsner fra Lonnie

GGravatar Gulde 28 Juni 2009 11:56

Altair: Det var en joke jeg kom på engang for et stykke tid siden i en biologi-time. Vi havde et emne om spildevandsrensning.. jeg ved fatisk ikke hvordan jeg kom på det derudover - det var bare sådan et... mærkeligt indfald, hehe.

EGravatar Ellen 28 Juni 2009 21:26

Såé er der afstemning om månedens design oppe at køre! Kom og stem på din favorit ;D

- Ellen

EGravatar Ellen 28 Juni 2009 22:40

Månedens blog er også igan!

AGravatar Altair 29 Juni 2009 00:55

Hej Gulde

Ja, det er bare fantastisk. Den skal bare nydes.
Nu bliver jeg helt misundelig. London og Frankrig! Jeg skal blot til Langeland i en uge! Jeg ser virkelig frem til, at dele værelse med min snorkende lillesøster og to marsvin. Men ud over Langeland, skal jeg ikke andet. Har dog tænkt mig at gense alle fem sæsoner af Lost og læse over 10 bøger, samt skrive en masse. Denne sommerferie skal bare nydes!

Sådanne mærkelige indfald kommer jo fra tid til anden. Jeg får også tit sådan nogen, hvor jeg midt i et eller andet, kan kode det sammen med noget fuldstændig mærkeligt. Så du behøver ikke at gå i dybden med forklaringen.

Ja, men det tager af. Det har vist sig at Sif piber vildt op, når Idun bare nærmer sig den, og for det meste slikker Idun Sif. Men lige nu enes de fint. De sover nemlig. Det burde jeg også til at gøre.
Jo, der er kommet et par billeder af hende nederst i min blog fra i går.

IGravatar Ilhja 29 Juni 2009 19:17

LOL, sådan havde jeg ikke lige tænkt over det

KGravatar Katja 30 Juni 2009 13:11

Ja, det er ikke engang løgn... Man er bare "svin" om man vil det eller ej, selvom det måske lyder lidt grotesk. Giver dig ret...

Jeg har tagget dig i en leg! Se mit indlæg fra den 30/6 klokken 12:40.

RGravatar Rikke 30 Juni 2009 22:57

Hej Linker!

Ville lige tjekke om du stadig linkede tilbage til mig inden jeg forlader Danmarks grænser og drager til Østrig!Kan jeg jo se du gør, so no problemo!

Håber du har det godt og nyder sommeren når nu den er her <3

Knus Rikke
- Rikkesverden.dk

CGravatar Cathrine 01 Juli 2009 00:36

Mange tak ^^ Sorry at jeg har været så længe om at svare, men har haft rygende travlt!

- Cathrine

NGravatar Nanna 01 Juli 2009 12:57

Haha... goodt såeh.. o.O

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie