Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

"Vi.. er.. ikke rigtig syge, vi er ikke rigtig raske"

Ej, det er altså trist når man er sløj men ikke rigtigt syg... Og med det mener jeg, når man er utilpas, men ikke har håndgribelige symptomer. Fx gik jeg hele dagen i onsdags, og også i går (hvor jeg lagde mig syg), og havde det kvalm og utilpas, havde hovedpine, og kunne mærke kroppens skiftende temperaturer (på den måde, at nå jeg rejser mig, kan jeg mærke varmen sprede sig fra maven, og vandre lidt rund sammen med kuldepletter - det er også kvalmende. Og tilsidst har jeg det som om jeg har slugt et stykke tyggegummi som det ikke er lykkedes mig at synke helt, og jeg kan ikke kaste op... suk, det er næsten værre. Ikke syg og ikke rask, mon det er en titel til en Bølle Bob sang?
Udgivet fredag d. 30. Oktober 2009
770 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie