Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vi vender næsen hjem

Kun erfaringer, blå mærker og andre skavanker rigere efter karatestævnet. Jeg fået mit første blå øje, og en af drengene ét der matcher, mens en af pigerne har en skadet storetå. Godt min veninde med sygdom og skadet/skæv/hævet kæbe valgte at melde fra, ellers kunne det være blevet kønt. Men nu går det hjem, gennem en tåge så tyk som ærtesuppe, med tid til pensum læsning fra Design of Sites bogen, så jeg ikke behøver læse så meget op til sidste eksamen, og kan bruge viden og noter på job...

Læsning og notetagning med farver, jah!


Over storebælt i tåge så tæt som ærtesuppe!


Same same

Udgivet søndag d. 27. Januar 2013
1 kommentar og 1969 visninger

Karate MMD

Kommentarer

KJGravatar Kathrine Johansen 28 Januar 2013 15:11

Super fin blog :-)
http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/2013/01/give-away-black-mask/ Deltag gerne i min give away!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie