Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Video, video.... hovedpine!

Jeg har ikke blogget så meget de sidste par dage. Ud over alt muligt andet, har jeg haft mere lyst til at bruge tiden på at redigere video, klippe sammen, sætte op og lave grafik dertil, så jeg snart er klar med vlogs igen... Hvilket dog ville være nemmere, hvis mit kamera ville lade være med at spadse sådan ud... Auto-fokus funktionen får det hele til at klikke og den mindste smule mærke giver mystiske streger på skærmen - hvor irriterende. Og så kan jeg åbenbart ikke finde ud af at holde det fokuseret heller...

Når det ikke har været det, forklaringen heddet mangel på overskud... i form af hovedpine... Jep, mit nyeste Janni-er-underlig fænomen har været den her vedvarende mere eller mindre alletidsnærværende hovedpine, som fucker med min søvn, koncentrationsevne og mit humør. Men det fedeste er næsten, at paracetamol (som er det smertestillende stof i pamol, pannodil og pinex, de mildt smertestillende) ikke fungere mere for mig. Det gør ingen forskel. Jeg har en tid ved lægen i morgen, så jeg håber de kan finde en forklaring, for jeg har da aldrig haft så megen hovedpine som nu. Ikke at det er mere smertefuldt, men den har siddet der i 2,5 uge snart... fra halvejs gennem ugen før vinterferien, henover "ferien" og hele ugen efter ferien også... og så til nu.

Jeg har nogle indlæg som næsten er færdige, som jeg måske brude få gjort helt klar... men ellers er det mest videoerne der fanger mig lige pt.
Udgivet mandag d. 23. Februar 2015
2 kommentarer og 2152 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 Februar 2015 00:53

Det er da træls med det hovedpine, håber lægen tager det alvorligt og i finde ud af hvorfor du har det sådan.


Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 24 Februar 2015 07:47

Det håber jeg også! Men har under alle omstændigheder nogle andre ting jeg også skal have fundet ud af. De plejer heldigvis tage mig alvorligt, selvom jeg føler mig som en meget besøgende kunde af og til

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie