Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Videoblog bedømmelser

Jah, som det kan ses i overskriften er jeg kommet på en ny idé Siden det nu er blevet så populært med videoblogge, og jeg selv er ellevild med idéen, så tænkte jeg, at jeg ville prøve at lave nogle videoblog bedømmelser. Jeg sidder nemlig ret så ofte og glor den ene videoblog efter den anden, så jeg har efterhånden set en del - nogle bryder jeg mig bedre om end andre Kig her, hvis det lyder spændende.

Ellers har jeg ikke forfærdeligt meget at fortælle om i dag. Min mor havde fødselsdag, så jeg skulle tidligt op i morges (som rengørrings service på en folkeskole vågner hun normalt klokken før-fanden-får-sko-på, og selv på friddage vågner hun derfor klokken lort). Op og hente rundstykker, og så liige købe en blomst. Desuden skulle vi (der denne gang var lidt rigeligt sløve i oprtækket) finde på hendes gave. I går, da hun var med mig og Emil i Brugsen for at handle, kom vi til at snakke om at hun og far skulle med mig og Emil ud at spise på kina-restaurant, og det syntes hun lød vildt fedt, så så tænkte Gulde "Aha, vi kan give hende en familietur på restaurant!".
Hendes ønskeseddel så nemlig lidt mærkelig ud i år... bortset fra en rengøringsvogn var der ikke én af dem der kunne købes for penge: "Søde børn", "En kærlig mand" og sådan noget. Og jeg ved, at det eneste hun virkelig ønsker sig, er en hyggelig familietur - hun er en værre hyggemoster
Og... hun blev da også vildt glad for gaven. Og hun har flere gange i dag nævnt, at det har været en super-perfekt dag (bortset fra hendes kogpladeuheld, av, av det var nogle grimme vabler hun fik).

Men endnu en gang var vejret superskønt i dag. Så hvis ikke det havde været fordi jeg har denne trælse Essey (øv, hader faglitteratur) for til i morgen, havde jeg nok slæbt Emil med ud på en gåtur igen i dag. Jeg har også været vammelt sund i denne weekende - jeg har været mega meget ude, jeg har været på en del gåture, pluds jeg har løbet 3 km uden pause (overhovedet!) to gange - det var så i fredags Så jeg skal vist efterhånden til at æde en del chokolade, hvis jeg skal undgå at tabe mig mere ...
Udgivet søndag d. 04. Maj 2008
1557 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie