Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vild McDrive kø

Jeg besluttede at tage en blogfri dag i dag, fordi jeg havde behov for det efter challengengen sidste måned... Troede jeg da... I stedet har jeg gået og trisset lidt rundt, ryddet lidt op og arrangeret lidt med min neglelak og forberedt billeder til de hauls/loots/newins jeg føler jeg mangler helt tilbage fra Berlin, eller sågar Japan og frem... Jeg har også planlagt mit næste design, og poster billeder af mit nytårs design i morgen (læs: efter natsøvn).

Men nu som jeg ligger her fik jeg alligevel lyst til at blogge lidt (som i ser), bla for at vise/fortælle min vilde oplevelse ved McD (btw, det er stadig nytårs forsæt at skære ned, i dag var planlagt, og Emils mad kom alligevel op igen, den syge stakkel). Jeg kørte efter en McDrive, men ombestemte mig, da jeg så køen der var helt vild. Der holdt biler langt op af vejen, så langt som lysreguleringen til den brede centervej tillod, og det blinkede alle af. Der var også sat medarbejdere af til trafikregulering Det er det i ser på billedet... Jeg besluttede derfor hurtigt at parkere og gå ind og bestille i stedet for at vente i køen - helt dum er jeg jo heller ikke ;-) hvis de har tabt noget på at have lukket nytår, så fik de det i hvertfald hjem i går

Udgivet onsdag d. 02. Januar 2013
1 kommentar og 1991 visninger

McD

Kommentarer

GGravatar Gulde 02 Januar 2013 00:32

Det var wild kan cykeg godt fortælle...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie