Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vildere vidtrækkende fantasifulde drømme!

Jeg ved ikke hvad der er sket på det sidste med min "sædvanlige" vilde drømme, men de har godt nok fået en tand til på fantasien.

I forgårs fx (altså natten til mandag) drømte jeg at jeg var en mutant (ala X-men) og en del af en lille gruppe der skulle "indsamles" for som eksperimenter-hemmelig-task-force-et-eller-andet, og som de ville gøre stærkere vha. nogle særlige remedier (magiske? kraftgenstande de var i besiddelse af). Jeg gik så åbenbart under navnet "den kloge pige" og min særlige evne var at gøre mig usynlig... som i øv, jeg ville hellere have haft teletransport, men ok, usynlighed er da også fedt nok Jeg havde imidlertid ikke lyst til at være "kæle-monster", så jeg gemte mig selvfølgelig ved at (tada!, i kan ikke gætte det) gøre mig usynlig... Hvorefter de pudsede "drengen som udsender smerte" på mig, tsk.

Og i går (natten til tirsdag) drømte jeg så, at jeg i stedet var en eftertragtet kronarving der skulle opstøves på en markedsplads.. eller også var det en campingplads eller måske et mix af de to, det var ikke helt til at skelne. Og jeg er ikke sikker på hvorfor, men når der er nogen i mine drømme som leder efter mig, har jeg af en eller anden grund aldrig lyst til at blive fundet. Denne gang var det vist en slags beskedenhed eller sådan noget. Men så laver jeg åbenbart et eller andet iøjefaldende-scene-agtigt og på trods af at jeg undertrygger min trang til at sponse over i min moster og onkels telt (?) og i stedet går i behersket kapgang () så får de alligevel øje på mig - sært ikke? Havde vist lidt problemer med tålmodigheden...

Nå, men de hele kulminerede altså i dag (natten til onsdag) hvor jeg tog en lille sviptur til månen. Jeps, i hørte rigtigt, jeg har været på månen ^^ Endnu engang udpeget med en lille gruppe til at være forsøgskaniner - eller forsøgs jordegern, for vi havde faktisk et par stykker med, samt et par teenagere som ikke var for kloge. Men vi bliver altså lukket inde i denne her rakket, og vips, så var vi på månen. Og det var så her jeg fik løst den evige gåde omkring PostDanmark... hvor forsvinder de bortkomne pakker hen? Det skal jeg sige jer, de ender til månen. Så da jeg kom ud på månen, opdagede jeg hurtigt den bunke fødselsdagsgaver jeg ikke kunne forstå hvorfor folk ikke havde sendt til mig på min fødselsdag. De var altså endt på månen. Og mens jeg glad sidder og betrager dem, og den herlige udsigt fra månen til Jorden, går det så op for mig at vores usmarte teenagere har glemt at lukke døren til raketten, hvilket jeg irriteret måtte påpege var vigtigt, fordi de ellers ville lukke alt vores luft ude, og hvad skulle vi så ånde af? (evt. hentydning til mine ikke-dør-lukkende-overboer der lukker vores varme ude?)
De gik dog hurtigt op for mig, at eftersom det jo var en drøm, så kunne jeg ånde alligevel, selv under vand. Så jeg stoppede med at bekymre mig og forsøgte i stedet at lokke nogen med ud på en gåtur til den anden side af månen.

Det var den midterste del. Resten af drømmen (sidste del) gik med at spille strategisk krigsspil - vist lidt en blanding af age-of-empire i mongolsk version møder sims og diablo. Lidt weird, men ellers ikke videre begivenhedsrigt. Det var den første del af drømmen, som jeg imidlertidig har glemt at nævnte, tilgengæld.

I første del af drømmen var jeg nemlig på mission i Japan (assasen, agent et eller andet) og jeg skulle arbejde sammen med en anden, som jeg skulle rejse sammen med i tog, uden at nogen dog måtte opdage at vi kendte hinanden. Så hun kom ind først, og jeg skulle vente en to minutters tid og så vælge en taktisk plads, som dog blev for nær hende, så efter et par agerede uoverensstemmelser måtte jeg flytte plads. Så kom togkontrolløren, og opdagede i midlertid det samuraj-mini-sværd jeg havde i lommen (stammer fra en nøglering jeg købte sidst jeg var i Japan, et lille ikke-skarpt sværd med en skede til, i drømmen var det dog kun sværdet), og jeg måtte så på en eller anden måde få forklaret at det altså ikke var et teroristvåben, men en brevåbner jeg havde taget med - og hvordan gør man lige det når man ikke kender ordet "brevåbner" på Japansk?

Så for at opsummere har jeg altså på 3 dage opnået at være usynligheds-mutant, kronarving og assasen/agent, samt været i Japan og på månen. Lidt af en oplever? ^^"
Udgivet onsdag d. 15. Februar 2012
1545 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie