Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Violinen er et fedt instrument

Violinen er et megafedt instroment! Har i nogensinde overvejet det? Sikkert ikke, for desværre forpestes dette stakkels instrument med den almene holdning om at den kun bør bruges til klassisk musik - som desværre ofte lyder forfærdeligt! Jeg kan ikke forddrage klassisk violin. Til gengæld har jeg fået øjnene op for de mange andre mulighedder for det dejlige instrument (og nej, spiller ikke selv violin). Det lyder megafedt når det bruges i eksempelvis keltisk folkemusik som 'Lord of the dance'. Det er også meget godt brugt i sangen Be mine af Robyn. Eller i sangen Right in front of me af Celine dion. Men for nu at komme med noget i kan hører her fra bloggen, stødte jeg for nyligt på 2 megafede sange. Nemlig sangen Crush Crush Crush og Misery buisness af Paramore.

Udgivet fredag d. 29. Maj 2009
5 kommentarer og 1505 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 29 Maj 2009 21:07

Du er alt for snæversynet. Vioin er genial til klassisk musik!
Men det lyder næsten altid fedt, kendte dog ikke lige de 2 du viser der

RGravatar Rikke 31 Maj 2009 00:25

Hejsa Janni

Er lige en tur rundt for at tjekke om alle linker tilbage og det gør du jo, så intet problem der
Derudover selvfølgelig også for at give mig selv lidt opmærksomhed, da der endelig er begyndt at komme lidt liv på min side igen, herligt ikke?

Håber du har det godt, jeg smutter videre ud i cyperspace

Knus Rikke

IGravatar Ilhja 31 Maj 2009 19:38

det var ikke på den måde ment, men jeg elsker violin i klassisk, især Vivaldi er skøn med violiner.

IGravatar Ilhja 31 Maj 2009 20:03

Gulde - gør jeg også. Skriv også tilbage på den måde for at forklare at jeg ikke skriv det jeg skrev for at være "nedladende" eller noget overfor dig selvom du vist godt ved det^^

IGravatar Ihlja 01 Juni 2009 09:03

Den væsenlige er vel at den generalt er bedre på alle led og kanter da xbox 360 er en forsættelse af xbox'en.
Så vidt jeg mener er live også lukket ned på xbox'en hvor den jo lever i bedste velgående på xbox 360(altså vennelistet, downloadsystemet og alt det) samt at achievementsystemet gør en afhængig.

Og så kan man købe nye spil til den da man ikke laver spil til xbox'en mere.
Jeg kan heller ikke live uden internet! Så kan jeg nemmere undvære xbox 360 men jeg mangler virkelig noget jeg kan koble af med på den måde.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie