Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vlog - Tidligt fri på en kold dag

Hvori Gulde taler lidt om alt og intet, det kolde vejr og viser jer den danske frosne natur gennem ruden fra et tog ; )

youtube video
Udgivet mandag d. 01. Februar 2010
4 kommentarer og 1426 visninger

Vlog Video

Kommentarer

FGravatar Fidla 02 Februar 2010 14:49

En dyne med 16 sider? Hvordan i alverden fik du det til at give mening??

Ej, men jeg har også engang haft et spil Ludo stående på mit skrivebord. Midt om natten har jeg så været oppe (i søvne), væltet det her ludospil helt og taget terningen i hånden. Så lagde jeg mig ned igen, og da jeg vågnede lå jeg og knugede den her terning så jeg fik helt ondt i hånden, og alle brikkerne lå spredt ud over gulvet. Mystisk hvad man kan gøre i søvne ^^

GGravatar Gulde 02 Februar 2010 19:25

Så ligger jeg alligevel mere roligt - men jeg har dog prøvet noget lignende. Det var mens jeg var syg på efterskolen, og var ved at blive sulten - det var sådan på min efterskole, at det skulle være "surt at være syg", så hvis du var syg måtte du ikke forlade din seng hele dagen - heller ikke for at hente mad. Man var altså afhængig af at ens rumbo huskede en til frokost og sådan... På det tidspunkt var jeg mega sulten, og havde så langt i en søvnagtig tilstand hvor jeg nærmest sov helt. I hvert fald drømte jeg om mad - det regnede med burgere og marsbarer (mærkelig kombi? Don't ask ), og da jeg så tog en bid af denne mars-bar, var det lige så tænderne løb i vand- ... hvorefter jeg vågner op med min dyne i munden

FGravatar Fidla 02 Februar 2010 19:57

Haha Smagte den godt?

IGravatar Ilhja 23 Februar 2010 18:35

Hva', er du blevet hacket eller noget? Du mangler en del blogs.

Ja vi plejer at glemme hvor kold vinteren kan være når vi har været igennem en sommer.

Og ja det fik mig virkelig til at grine, altså du ved sådan småfnise højlydt.

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie