Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Vores stand på gedemarkedet

Jeg er jo startet på skole igen, og som opstart har vi fået et projekt der vil strække sig over 3 uger i samarbejde med VVS- og El-installatørerne, hvor vi skal have dem som kunder, og de skal bestille et multimedie produkt som skal indgå i deres budgettering af en opstart. Deres eksamensprojekt. Men ikke vores, så vi tager det pt. stille og roligt.

Men i dag var det så tid til det store "gedemarked" som det så fint blev præsenteret - de par timer vi skal bruge på at hverve kunder til netop vores burou. Men det var slet ikke nær så slemt som jeg havde frygtet - måske fordi der er stor støtte fra de udadvendte-typer i vores gruppe. Her er et par billeder fra vores "stand". Vores mål var at få 2 kunder, helst ikke mere, men jo gerne lidt mere end 1. Og det fik vi. Som billederne desuden viser, har vi valgt at kalde os Okto-studio, fordi vi er 8 i gruppen

Vores stand på EAMV projekt kunde messen


Close up af vores stand på messen


PS: De tips til kundehvervningen, som virkede, lod til at være:
1) Relevant portfolio
2) Mulighed for at klikke rundt og "prøve" portfolie websiderne
3) At have et visit-kort - det var lidt fancy
Udgivet torsdag d. 16. August 2012
2 kommentarer og 1698 visninger

MMD

Kommentarer

IGravatar Ilhja 16 August 2012 20:47

Det gik vist bedre end vores. 8 mennesker på en opgave...der var en grund til at vi sad og så film og gav hinanden massage i vores gruppe sidste år.

Er det dejligt at være startet igen? Begynder selv mandag

GGravatar Gulde 18 August 2012 14:06

Hehe, det stadie ligger vi vist også på pt. Vi håber at få mere at arbejde med på mandag. Men på den anden side er det jo en dejlig blid opstart. Det er også lækkert at se dem alle igen (så minus dig som ikke er der jo) og komme lidt igang igen. Hvad skal du starte med?

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie