Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Way too much tea

Jeg må siges at have fundet te-glæden i løbet af de sidste par dage. Jeg begyndte at mærke noget ubehag i halsen (sammen med ekstra meget slim og snot når jeg vogner om morgenen - yum, I know) og besluttede mig straks for at forsøge at drukne det i te. Det er 3-4 ish dage siden nu... og jeg bunder stadig en 6-8 kopper dagligt. Jeg har fundet at det faktisk er rart og smager godt. Der er dog et problem...


Selvom det smager "godt" og af komfort, er der lidt for mange varianter jeg slet ikke kan smage forskel på. Overhovedet - woopsie.

Det er min hensigt at forsøge at købe noget kvalitets te hos vin/delikatesse handleren, hvor man kan købe det i løsvægt (ZeroWaste, yei). Det spændende bliver så om jeg kan købe det i mængde til og i mine glasbeholdere... Og, om jeg kan finde ud af at udvælge noget. Det med at teen smager "ens" hjælper jo ikke på det. Og i mellemtiden sidder jeg også "fast" i en større pose af Frisørens Te - som jeg desværre ikke er heeelt vild med.

Udgivet søndag d. 24. Januar 2016
1024 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie