Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Webtoons, Untouchable

Jeg ELSKEDE tegneserien Untouchable og vil anbefale jer alle at læse den!

Det er en rigtig sød og sjov fortælling med en nytolkning af vampyrer som smukke forførende væsner der frem for at suge blod har udviklet sig til at suge energi til sig ved berøring, og derved efterlader deres ofre uden synlige mærker og andre men end at de føler sig drænede, og evt. med hovedpine. Hvilket gør det nemt at få stillet sit behov, fx ved at holde i hånd med gamle damer i kirken. Men vores hovedperson Sia nægter at lade sig nøje med det - for det er nemlig ikke alt energi der er skabt ens. Noget "smager bedre" end andet, og Sia er jager. Hun går efter det der smager bedst! Men hvad så, når det viser sig, at verdens mest lækre energi befinder dig hos et menneske der så germofobisk at han lider af berøringsangst overfor ALT OG ALLE! Han er med andre ord: Untouchable.

Serien kan læses gratis på Webtoons, og har den fordel at være en færdig, fuldent og afsluttet serie nu, så du kan binge læse fra ende til anden med det samme. Enjoy

Inspireret foto, fordi jeg er copyright forskrækket pt. og ikke tør låne af tegneseriens smukke billeder.

unTouchable | WEBTOON
Sia Lee is a modern-day vampire who absorbs energy from humans by touching them instead of drinking their blood. She has been desperate to touch Jiho since the day he moved in next door—but he's a germaphobe. Will Sia best his mysophobia and touch Jiho?

Nogen der har læst den? Hvis ja, hvad synes I? Og hvilke tegneserier følger i selv for tiden?
Udgivet mandag d. 04. November 2019
638 visninger

Comic

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie