Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Weekend og sådan noget...

Bum. Jeg sidder stadig på toget. Siden jeg tweeteed altså. Og det at jeg kan finde på at referere til et tweet siger vel lidt om hvor lidt jeg tweeter... Not that often. Jeg tror dog det vil ændre sig nu, da de små micro-blog-opslag virker som en nem lille måde at gøre det på. Passende for min situation, men så igen, jeg foretrækker egentlig at have det meste centreret på bloggen. Sådan er jeg vel bare - hvordan har i det med det? Kan i lide at brede det lidt ud over jeres sociale medier, eller er i også til blog-centrering?

Da jeg steg på toget var jeg så frisk og klar til weekend. Jeg har fået (læs: nuppet, men med tilladelse) en kalender på jobbet, som nu hver dag er fuld af noter og ideer, særligt til blogs. Har en liste (af indlæg) jeg gerne vil have skrevet på bloggen i weekenden, hvis det kan nåes og orkes, for det er som mit overskud synker med solen udenfor. Når jeg er klar til at træde det sidste stykke på cyklen mod hjemmet, er jeg tilbage i natlandet, hvor livet eksistere. Det er altid mørkt når jeg har fri (hjemme) i disse dage. Bortset fra søndag Måske også lidt lørdag, men der er vi heller ikke hjemme for 3-4 stykker som regel...

Det er ikke ment som klage, mere konstatering, selvom min kvindekrop som er ved at blive til en trold, insistere på at alt skal udtales med vrissen og rynke i panden. Jeg har et indlæg planlagt om det (det med pendlerriet altså, Fordele og ulemper ved min nuværende pendler-situation) for der er mange af begge dele.

Jeg glæder mig nu alligevel til at komme hjem, selvom jeg er bange for at det bliver mit gnavne jeg der træder ind af døren. Menuen står nemlig på pandekager med sandekagerpandekager (ej altså, det skrev jeg også i SMSen til Emil, som han i øvrigt også lavede grin med: "Hehe dem glæder jeg mig til ;-) har ikk hørt om sandekager før :-P" :grr - altså både tortillas, og de søde med is i. Min bror vil nemlig gerne lære at lave det, så jeg forventer at komme hjem til både ham og Emil Og som ekstra goodie inviterede jeg i flæng (hintede lidt semi-seriøst) om at invitere min Bong Tanja hjem til fondy-aften søndag, og hun valgte at tage den seriøst... Sådan, bare i dag. Pandekager trak vist lidt mere.. Kan også ske jeg har intet en invitation dertil i onsdags før træning, det husker jeg ikke rigtigt, men hun kommer og tager sin Mikkel med. Så det bliver super hyggeligt. Emil vil også gerne se det der håndbold der skulle være så populært lige nu (EM eller sådan noget), jeg følger ikke rigtigt med i sport. Men kunne forestille mig at de andre også gerne vil se det, og hvis der evt kommer chokolade fondy på bordet, skal jeg helt sikkert også nok kigge med
Udgivet fredag d. 24. Januar 2014
1 kommentar og 2438 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 25 Januar 2014 23:43

Må nok indrømme at jeg altid har været stor fan af sociale medier, dog havde jeg lidt svært ved rigtig at fange fidusen ved twitter. 2013 blev året hvor jeg for alvor begyndt at bruge det og samtidig nyde det. Dog har jeg siden jul ikke haft det store overskud til at få tjekket alles små tweets.. og der kan ind imellem være nogen man helst ikke vil misse. Dem som faktisk betyder noget. Så enten skal jeg ikke følge så mange på en gang eller også skal jeg ha overskud nok til at tjekke op et par gange om dagen.. Kunne nu være hyggeligt hvis du brugte twitter lidt engang imellem.. Der har været så stille på det sidste..

Håber du får en rigtig dejlig weekend <3 Knus

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie