Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

We're comming - Gashuku Sweeden 2015

Vi er på vej til Gashuku i Sverige 2015, og det er med blandede følelser. Vejret er elendigt, men praktisk for bilkørsel. Køligt og overskyet altså, det behøvede ikke just regne.


Jeg er spændt på hvad vi kommer til at opleve. Hvordan bliver træningerne mon? Kan vi følge med? Kan jeg følge med? Bliver det hårdt, og kan min form mon holde? Kommer jeg til at svimle og segne som i Japan, nu jeg har haft flere problemer med det de sidste par uger... det er jo så først her det går op for mig, at problemet næsten har været væk en tid. Får vi 500 arbøjninger som i Japan, og er jeg stærk nok til det? Min form og kondi er ikke helt ad H til, men heller ikke så god som til sort, eller første gang i Japan hvor den virkelig var suprim... Kommer vi til at skuffe i år? Vi plejer altid høre for vores gode Spirit...

Og hvad så med mit karateskriv? Kan det godkendes... Hvordan kommer stævnet til at gå?

Men der er også flove bekymringer... som fx om det vil være muligt at skaffe wifi forbindelse i hytterne, vi skal hen til i morgen. Eller hvordan jeg ellers skal skaffe data forbindelse, for deprimerende nok har jeg svært ved at overskue at skulle være helt uden

Men den tid, den sorg.. for nu har vi nok at gøre med at forsøge at komme med færgen uden at starte alle bilalarmerne

Så var der dengang vi tog færgeb og det startede alle bilalarmerne... det var f***** også dumt

Video fra facebook...


Og så lige igen, fordi facebook valgte at tilte den. Er det en straf? Universet der vil fortælle mig at jeg igen har taget fejl, denne gabg i min modstand mod vertical videos - I did it right damit


Godbay Denmark, heya Sweeden...
Bagenden af færgen

Udgivet lørdag d. 27. Juni 2015
1546 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie