Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

When I learned to love face oil {Sponsored}

Indeholder sponsoreret produkt
Jeg vågnede op med en form for udslæt ved mit øje i går morges. Huden ved siden af var i hvert fald hel rå og rød, og jeg skulle bare lige vove at røre det - av, hvor det sved. Det var næsten som om jeg havde grædt syre ud af det ene øje hele natten eller sådan noget. Jeg har ikke prøvet noget lignende før. Men så var det i det mindste rart at jeg kunne stå op og komme lidt plejende aloe vera og olie på. Faktisk sved aloe veraen bare, så jeg sprang hurtigt videre til olien, som faktisk lindrede lidt.

Jeg bruger stort set ikke andre former for fugtighedsmedie i ansigtet længere. De fleste har dog svært ved at forstå, når jeg på én gang forsøger at forklare, at min tøre og skallende hud på særligt næse og pandeben har brug for meget fugt men at jeg ikke bryder mig om den film-agtige, indelukkende, tilstoppende følelse af en rigtig fed fugtighedscream, selvom jeg dog elsker fornemmelsen og effekten af en ren olie på min hud. Det er slet ikke det samme!

De fleste har svært ved at forstå, at min hud har brug for meget fugt, at jeg ikke bryder mig om følelsen af fed fugtighedscream men elsker fornemmelsen af ren olie.

Basis: Ren olie, 100 ml, 109 kr eller 79 kr, fri for parabener og konserveringsmidlerJeg er blevet helt vild med min Argan Olie - og har været forelsket i den længe. Så længe, at jeg er meget flov over endnu ikke at have omtalt den det store her på bloggen... Specielt taget i betragtning er den er en sponsorgave (men ak ja, livet og min sindstilstand ville noget andet) - så ja, det var en sponsorgave der lærte mig at bruge ansigtsolie.

Olien her er fra BilligArganOlie.dk nu Nefema.com (deres facebook er dog stadig hvor de kommer med tilbud, tips og nyheder) - og var en del af GoodieBaggen fra bloggertræffet i 2013. Det er længe siden, så den er i teorien nok ikke heelt frisk længere, men jeg føler stadig at den virker tip top - og i hvert fald gjorde den det da jeg fik den.

In the beginning


Det var ganske vist en anstrengt begyndelse vi fik, da jeg i begyndelsen oplevede en sviende fornemmelse når jeg smurte olien ud i ansigtet. "Det er fordi det er så potent" sagde de i en anden forretning hvor de sælger lignende produkter, men jeg var nu ikke helt med på den forklaring.

De fleste andre bloggere prøvede at anvende den i håret, mange med stor succes, men mit eget i forvejen lidt tynde og slaskede hår kommer bare til at virke fedtet og uhygiejnisk. Så jeg holdt mig til ansigtet, men skiftede mellem olien og min daværende natcream for at forsøge at finde en middelvej hvor jeg kunne få olien til at fungere.

Mit sviende problem viste sig dog heldigvis at have en anden årsag en olien... nemlig førnævnte natcream, som viste sig at slå ud med en kontakt-allergisk reaktion. Lidt skræmmende faktisk. Jeg stoppede promte med creamen og gik over til kun olien, og jeg er ganske begejstret.

How i use it


Argan olie giver den fineste genfugtede hud Det forhindre min næsen i at skalle ganske som andre fugtighedscreamer og er forholdsvis hurtigt at massere ind i huden så det bliver absorberet - særligt hvis man påføre det med en ansigtsmassage (jeg bruger stadig en stimulerende en jeg fandt på nettet engang). Det er rent forkælelse HEELT så "absorberet" squeeky clean en fornemmelse som en lotien med alkohol hvor resten fordapmer, giver olien ganskevist ikke... og hvis man ikke massere det godt ind, eller bruger for meget, så efterlader man huden med en lidt fedtet fornemmelse. Men for min tørre hud gør det ingen ting Og nej, jeg har ikke oplevet at min hud har slået ud i en blomst af bumser og hudorme på grund af olien - men jeg kan selvfølgelig ikke garantere at det vil fungere for dig, det virkede jo fx ikke for godt i mit hår modsat mange andres

Udover ansigtet (inklusiv læber og området omkring øjenene), bruger jeg også olien flittigt på hænder og negle, til massage samt som makeup fjerner (efter at jeg tidligere var gået over til olivenolie). Jeg har købt nogle små rejse-spray-flasker hjem som jeg kan fylde olien i, så den er super praktisk at have med i håndtasken eller toilettasken på rejsen. A little goes a long way!

A little goes a long way!
Jeg bruger selv olien lige når jeg kommer ud af badet og har lidt fugtig hud, eller når jeg lige føler behov for det. Min hud fungere ikke så godt sammen med vand, så et fugtighedsmiddel lige efter jeg står ud er et must for at stopper min hud i at skalde med det samme. 3-4 pump masseret ind i ansigtet og sommetider halsen, hvis der var lidt for meget. Hænder og negle får også lige en tur, når de nu alligevel er fedtet ind. Jeg elsker, at fordi olien blot erstatter den naturlige olie jeg ellers vasker af (og ikke ligger sig som en plastik film), så giver den ikke problemer med afhængighed og hud der mister evnen til at hjælpe sig selv og som kræver påføring flere gange dagligt for bare at se nogenlunde ud - det har jeg tidligere haft dårlige oplevelser med læbepomade med.

Other notes


Jeg kan i øvrigt også lige kaste ind, at jeg også siden har prøvet en ansigtsolie fra The Body Shop: et blandingsprodukt med parfume und alles, og det brød jeg mig slet ikke om. Faktisk efterlod det en klam tør-våd følelse på huden sammen med en let irritation og så den der irriterende parfumerede duft... Så det er ikke alle olier jeg synes der fungere. Men den her gør for mig - måske også for dig?

Noget andet jeg er stor fan af, er at det er et rent produkt. Ingen tilsætningsstoffer, ingen konserveringsstoffer, ingen parabener. Og ingen råolie-spild-produkter som mit forhadte parrafinum-liquidum... Det stads føles som at smøre en film af flydende plastik ud på kroppen - det hæmmer komplet hudens evne til at ånde og hjælpe med til at tage vare på sig selv. Og så er det jo praktisk taget noget af det man laver plastik af.


Argan Olie holder længe i brug, da der kun skal bruges ganske lidt af gangen. Men jeg nærmer mig snart bunden på flasken, og så må jeg jo ud og have fat på en ny Det kan ske jeg lige laver nogle forsøg med kokos olie, men jeg tvivler på at denne bliver min sidste flaske Argan Olie. Udover olie, sælger Nefema blandt andet også grønt ler til ansigtsmasker, som jeg også godt kunne finde på at klikke hjem til en tester

What do you think?


Har du prøvet argan olie eller en anden ansigts eller hår olie, og hvordan har det fungeret for dig? Det ville også være sjovt at høre, hvordan det har fungeret for de andre bloggere i længden. Mon de, som jeg, stadig bruger og er glade for deres olie, eller har de mon fundet andre løsninger i stedet?

Sponsoreret
Produktet Argan Olie i dette indlæg er sponsoreret af BilligArganOlie.dk Nefema.com () i forbindelse med bloggertræf i Odense 2013. Indlægget er ikke lavet efter aftale og heller ikke betalt/sponsoreret på anden vis. Se politik for spons.
Udgivet lørdag d. 30. Januar 2016
1990 visninger

Sponsored

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie