Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Why do smoke?

Først synes jeg de var vildt mærkelige, plakaterne. Lidt i tvivl om hvorvidt det var et MMD projekt eller en slags oprør, eller en sarkastisk/ironisk kampagne. Videoerne er endnu stærkere - and super akward! Det viste sig at være det sidste. En anti-rygnings kampagne med udgangspunkt i omvendt psyokologi. Jeg hørte også noget med at man havde brugt/betalt influencere til at tale nedern om rygning på hver deres måde. Synes måske ikke det blev intergret så smooth for dem, hvis videoer jeg så. Men jeg skal ganske gratis støtte op om (med min meget minimale influence) at det er dumt at ryge. Men så igen, det ved alle vel i dag. Så jeg må facineres og undres over hvordan der stadig kan "fødes" nye rygere

youtube video
youtube video

Udgivet fredag d. 09. Februar 2018
1 kommentar og 1212 visninger

Kommentarer

SGravatar Simone 10 Februar 2018 15:02

... okay... det var et par sygt awkward film O_O ^^"

Simone
Microcut.dk

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie