Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Why is it... #2

Tid til en liste mere, ikke? Men ingen konstateringer i dag... I stedet tager vi en gang #FirstWorldProblems forundringer

  • at senge bliver betydeligt blødere, rarere og sværere at gå fra om morgenen i takt med at det bliver koldere og mærkere udenfor?

  • at fabrikanterne af "verdens blødeste bukser" vælger at fuldende værket med verdens mest kradsende mærke!

  • at brød altid skal snige sig til at blive muggent lige før jeg skal spise det. Mine kollegaer er ved at have bemærket min abnorme mistanke... det blød bliver snust og suget for luft, vend og drejet og nøje betragte med øjnene, før det bliver godkendt som spise nu! Og ja, jeg ved godt jeg ynker meget over det brød, men er man én gang blevet så skide syg som jeg var det i Tyskland, efter uheldigt at have spist en gang mug-brød, så skal man ikke nyde noget af den salgs igen!

  • at øm hals skal følges ad med en metallisk, klam, kold, træls, halvejs sviende, halvejs indbildt fornemmelse i maven (det var begyndelsen til min forkølelse, ja). Jeg kan kunne mærke den... men ikke rigtigt alligevel. Den minder mig om bivirkningen ved sukkerfri tyggegummi, pebbermynte og eukalyptus... og der er ikke en disse at gøre ved den andet end te, te og atter te... Nu er jeg ganske vist blevet rask igen (selvom Murphy selvfølgelig nok skal sørge for at dette har jinxet det), men stadig.. det er ret karakteristisk efterhånden...

  • at Googles kommenterings knap skal ligge helt nede i bunden, mens knappen længere oppe er til at logge ud... det er nemlig typisk den jeg automatisk trykker på, why?
Udgivet onsdag d. 26. November 2014
1924 visninger

AnotherList

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie