Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Windows 8 førstehånds indtryk

Jeg har fået adgang til en ny computer... med Windows 8. Jeg havde en forventning om at det nok kom til at kræve lidt tilvænning. Den tilvænning er efterhånden gået for sig, selvom der stadig er ting jeg irriteres over (hvem har flyttet min ost) men det kan gå nu However, dette var mit førstehånds indtryk for et par måneder siden...

De gode ting...
Jeg kan se meget potentiale...
Desigent er lækkert...


Problemerne...
De to seperater systemer programmer på skrivebord og apps i start fungerer ringe sammen...

En hage ved designet, er at nogle af kasser/elementer (fx. kontaktpersoner) dukker op med liiige lovligt store ikoner og tekst på min store skærm. Altså ikke en lækker-minimalisme-design stor, men snarere en tror-de-jeg-er-idiot stor... og der ser ikke umiddelbart ud til at være nogen nem måde at regulere det...

I "Store" hvor man kan hente applikationer og den slags, mangler applikationerne noget info om hvem der har lavet dem... hvilket gør mig troværdigheds mistænksom...

Jeg mangler en social-app...

Hvis facebook skal hentes som app, skal man åbenbart opgradere styresystemet til windows 8.1, hvilket jeg ikke ved om man kan eller hvor meget vil koste (viste sig det ikke kostede noget, og faktisk var et windows forsøg på at reagere nogle af de problemer og mangler der var for brugerne)... eller om det "bare" er en windows update ting...

Kombinationen af at kunne inddele skærmen i to så der kan åbnes 2 apps, fx. chrome i skrivebords-mode og det forhadte IE i "moderne browser" mode, er ret fikst... hvis altså ikke IE krævede at være standartbrowser for at kunne gå i moderne-mode. Why does it do that? That's just annoying
Udgivet torsdag d. 23. Oktober 2014
2 kommentarer og 1181 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 23 Oktober 2014 21:18

Jeg hader at bruge windows 8, min søster har det system så det er kun få gange om måneden at jeg bruger det og det kan derfor være utrolig frustrerende system

GGravatar Gulde 13 November 2014 08:24

Det et ret anderledes ja, og kræver tilvænning, så selvom jeg synes det er bøvlet nu, var det værre da kun min mor havde det og jeg skulle hjælpe hist og her. Skal man bruge det, skal man have chance for at vænne sig til det, ellers er det bare en stor frustration Selvom det nu stadig er frustrerende med jævne mellemrum

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie