Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Woop woop, fundet! (ps: god idé?)

Yup! Pungen er fundet! De ringede fra min bank, fordi billetkontoret havde ringet om at de havde fundet, og set at der var et hævekort fra den bank?? Og jeg som ellers gik og mente at sygesikringsbeviset med blogbogstaverne "JANNI IVERSEN" passede fint med den eftersøgning jeg havde lavet på den via hittegods?

Nå, men i hvert fald er den i sikkerhed og klar til at hente, når jeg tager hjem, skulle jeg da mene. Såh... en guide på hvordan man tager dem med ro, og ikke går i panik, men gør noget konstruktivt når man mister sit lort evt? Kunne det have interesse? Jeg kunne evt. prøve at lave det som video og animere i After Effects, hvis det kunne være sjovt? Altså næsten som et sketch?

Hvad siger i til den idé? Sketch eller no-sketch? Video eller no-video?
Udgivet torsdag d. 01. November 2012
2 kommentarer og 2284 visninger

Misc Bagom Hverdagsliv

Kommentarer

AGravatar Anna-sofie 01 November 2012 20:14

Hvis jeg havde mistede min pung ville jeg gå i panik :-) Går heldigvis sjælden rundt med penge i pungen ... :-)

GGravatar Gulde 02 November 2012 06:43

Anna-Sofie: Det gør jeg nu også sjældent, men det betyder nu ikke meget for en, om der ligger et par halvtredsere, i forhold til sygesikring, kørekort, studiekort og lignende, der skal betales i dyre domme for at få erstattet. Særligt hus nøglen!

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie