Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Woops! Slettede indlæg...

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, er de sidste mange dages smule “overskudstid” gået til at genoprette tabte blogindlæg, som uheldigt var blevet slettet. En sikkerhedsfejl var synderen, af mystiske årsager holdt mit login til mit admin-panel op med at fungere, således at man kunne tilgå funktionerne uden at skulle skrive kode. Og det benyttede særligt google sig af i stor stil! Den har lige så stille hen over november og december ædt af mine indlæg, hvilket jeg dog først opdagede i forbindelse med min kommentar nr. 1500 Shout Out, hvor jeg ikke kunne linke til kommentaren, fordi dens tilhørende blogindlæg var blevet slettet. Fy, Google, Fy! (.. og også lidt fy til Gulde, som burde have indset og fixet fejlen noget før).

Men! Fejlen (login-problemet) er rettet nu, og de bortkomne indlæg er genskabt vha. backup databaser...

Her måtte jeg dog ærgerligt sande, at problemet opstod før jeg begyndte at overføre mine indlæg fra .txt baseret fil til database, således at visse indlæg allerede manglede før jeg fik backup databasen, og jeg altså ikke havde dem liggende nogen steder så det var muligt at genskabe dem. Øv! Jeg hader tanken om at nogle af mine indlæg er “gået tabt” for jeg holder selv af at bladre tilbage i mit liv og i min sindstilstand på den måde...

Så jeg var selvfølgelig ikke tilbøjelig til at give op, og gik derfor til Google igen. Når nu den havde været så fræk i første omgang at slette dem, var det mindste den kunne gøre, for at gøre skaden god igen, da at have en Chache-version, og luckely, it had!

Så... jeg føler rimelig stor sikkerhed i, at alle indlæg nu igen er tilbage Skulle du imidlertid kommer forbi et ikke-eksisterende indlæg, og en skærm som den følgende, vil jeg meget gerne have besked, så jeg måske kan gøre noget ved det.

Og hvis i er interesserede i at se nogle af de indlæg som før var væk, men nu igen er tilbage, så kommer her en længere link-liste

Udgivet søndag d. 17. Februar 2013
2715 visninger

Hjemmesiden

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie