Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Wtf, Jupit links forsvundet!?

.. og halvdelen af jer vil sikkert ikke engang ane hvad jeg snakker om, men åbenbart er mine links fra Jupit.dk forsvundet! Pisse irriterende faktisk, det kunne de godt lige have advaret om i en sidste mail, før de drejede nøglen om og lukkede stedet igen.

Jeg mener... what what, hvad ligner det... Og det triste er at jeg først er blevet opmærksom på det nu... for ikke at nævne, at jeg ikke har været smart nok til at lave jævnlige screenshots af mit website, så jeg kan faktisk ikke engang vise jer hvordan tjenesten så ud. Jeg kan blot fortælle, at det var et system, der selv holdt øje med, og fik eksponeret qlinks for de tilmeldte wesites, således at man kun bliver vist, hvis man selv reklamere for de andre. På den måde undgår man alle de døde links, som i min begyndelse her på internettet og hp-land (som det var dengang) eller blogland (som det er i dag), var et problem der var meget udbredt og meget tidskrævende. Men så kom jupit med deres fantastiske system - og nu er de åbenbart lukket ned igen. Øv også, jeg der lige havde slettet mit link-system, nu må jeg starte forfra og holde øje igen... Det kan man selvfølgelig også sagtens, men altså, ja... det er stadig bare noget så irriterende! ulk:

Lige så skræmmende er det faktisk, at hvis man søger på Jupid.dk inde på google image, dukker der utroligt mange op fra min blog/website... weird...

Screenshot af Jupit.dk
Dette er det nærmeste jeg kommer på billede derfra... et screenshot af selve deres hjemmeside...

Well, guess its time to make a blogroll.. neh?

Gulde's Blog
Udgivet søndag d. 25. November 2012
1 kommentar og 2448 visninger

Blogland

Kommentarer

CGravatar Camilla 25 November 2012 12:47

Nej, lige præcis... Men det kan heldigvis fjernes, hvis man ikke ønsker det

Ja, det var ret fedt med lidt reklame

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie