Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Yes yes yes!

Jeg plejer vist brokke mig temmelig meget i min blok - men sådan bliver det ikke i dag. For wee, jeg er så glad
Emil, min kæreste, kom nemlig endelig hjem fra sin skiferie i Østrig. Egentlig var det allerede igår han kom... Da var jeg til fest hos en af mine venner, men han nåede nu ikke helt hjem før idag, han blev nemlig sat af ude ved os, hehe, midt om natten. Og gosh hvor har jeg også savnet ham! Det var skønt at se ham igen.
Ud over det gik det lidt galt til den der fest. Vi spillede bla. nogle kortspil, og jeg endte med at få det dårligt. Isterningerne i mine drinks må have gjort, så jeg ingen anelse havde om hvor mange jeg fik - og de smagte godt! Kan ellers normalt ikke lide smagen af alkohol, og jeg RØR ALDRIG ØL (føj!). Nu havde jeg så heller ikke spist noget hele dagen (en skål morgenmad, et stykke kage og en halv portion aftensmad) og intet drukket (to glas cola), og fået for lidt søvn fordi min mor vækkede mig i morges. Ikke så underligt jeg blev slået sådan ud.
I dag sov jeg så til klokken 12 - altså meget længe! Det var lidt øv-agtigt. Så har jeg været sammen med Emil hele dagen, set nogle underlige film og været ude på en god men kold gåtur med hunden nede i anlægget. Vi gik nede langs åen, som så åbenbart var oversvømmet. Det var lige før Emil var nød til at bære mig nogle steder, for hans gummistøvler var lidt længere end mine, hehe. Men vi kom dog hjem igen - kolde, men tørre
Nå, men lige nu sidder jeg og rydder op på min computer - i rode-musik-mapperne. For dér er meget rod. Og så kigger jeg lidt på den matematikaflevering vi har for til torsdag, for jeg vil bare ikke risikere en -3'er igen, det går mig stadig meget på.
Udgivet søndag d. 03. Februar 2008
1488 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie