Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

You don't see me - and now you do

youtube video

Hvori jeg let og elefant siger mig uden om hvor længe det er siden, jeg sidst har lavet en video. Jeg har savnet det. Synes det er skægt. Synes også at dette korte format er meget fin - er i enige?
Udgivet onsdag d. 02. December 2015
2 kommentarer og 2044 visninger

Vlog Video

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 December 2015 23:42

Det er et rigtig godt første forsøg i hvert fald.. ha ha...
Jeg synes den er blev god og vil gerne se flere.. måske lidt for meget kat og ja jeg fatter ikke jeg skal skrive det her.. "lidt for lidt snak".. ha ha.. du plejer altid snakke rigtig meget.. så måske en god balance..

Håber du laver flere..
Følger du med i mine tirsdags vlogs?

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 12 December 2015 09:07

Det er ikke just min første, men det er min første rigtigt længe - så på en måde er det jo at starte forfra Jeg har en hel del hverdags klip liggende - men ikke så meget snak, så en del bliver nok sådan... "lidt for lidt snak" agtige i det. Men jeg har også nogen klar med udelukkende snak. Jeg synes begge dele kan nogle ting Men ja, jeg plejer snakke meget og ikke rigtig kunne stoppe mig selv igen, så det her var nok lidt noget andet. Temmeligt meget kat også, det kan jeg nok ikke helt undgå som den crazy cat lady jeg er - men ikke i det her omfang hver gang

Og ja, jeg følger glad og gerne med i din tirsdags vlog, hvilket jeg faktisk også nævner i en anden (senere) video - før spørgsmålet dukkede op her. Det synes jeg er lidt spøjst
Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie