Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Your quirks - #LifeOfABlogger no. 37

Mine særheder... Vi kunne også bare kalde det 'Endnu 10 facts om Gulde', for særheder er en stor del af mig, og bestemt ikke noget jeg forsøger skjule.. Well, de fleste af dem i hvert fald.

 1. Jeg har et usundt forhold til sukker. Vi kan vist godt kalde det et misbrug.

 2. Mit hoved har det med sommetider at låse og lukke ned over underlige situationer... som fx. et ulige antal klip på mit tog-klippekort. Jeg mener, man skal jo altid både ud og hjem, hvornår bruger man kun ét klip på kortet!? Det krævede en stor indre kamp ikke bare at klippe en ekstra gang, for at få problemet løst, men det ville nærrig-jyden i mig heller ikke kunne have tålt.

 3. Jeg kan ikke klare tanken om at nogle kan finde på at smide deres tandbørste direkte ned i toilettasken... eller værre endnu, direkte i tasken, gys! Min skal minimum ligge i en plastik-pose/seperat plast pung, og helst være en folde-tandbørste eller have plast-cover på børste-hovedet også. I tilfælde af en folde-tandbørste kan det dog går at smide den i en net-lomme i toilettasken. Jeg kan ikke have tanken om at børste kan ligge og gnubbe sig op af alt muligt som sæbe eller det fnul og skidt der altid kommer i bunden af tasker, ew!

 4. Sko hører til på gulvet! Ikke på bordet, ikke i sofaen og ikke i sengen! Måske en sjælden gang på en stol, hvis den ikke har stof-betræk, eller skoen vender på hovedet, men ellers NEJ... Jeg har sådan nogle stædigheder på flere områder..

 5. Jeg kan fx. heller ikke have når elektronik bliver behandlet skødesløst. At se en CD/dvd uden cover der ligger med info-siden ned mod et bord, kan fx. give mig "det er ikke rigtigt!" tics, ligesom ham gutten der kom gående (svingende) med sin bærbare computer, åben, løftet op i skærmen, no no no no!

 6. Hvis jeg ikke får slukket min computer før jeg falder i søvn, vågner jeg kl. 3 eller 4 om natten. Bum.

 7. Jeg går tit og læser.. mens jeg går. Det er jeg dog ikke længere ene om, en af mine nyere venner gør det også. Ikke desto mindre giver det ofte sjove samtaler og/eller spørgsmål fra forbipasserende

 8. Jeg lufter min kat i snor. Giver også tit spørgsmål...

 9. Jeg går ofte og læser, mens jeg lufter katten - se det kender jeg til gengæld ikke andre der gør Det giver om muligt endnu flere spørgsmål Gå og læse? Gå tur med kat i snor? Begge dele på én gang!?

 10. Jeg har kramper mystiske stæder... som under kravebenet fx... eller i tungen. Eller i øjet. Eller når det trækker i min venstre armhule når jeg synker

 11. Min mave (vi kalder ham Hømming) kan rumle på kommando. Eller mere præcist, når maven er i humør til at rumle når jeg så trækker vejret med maven.. hvilket jeg plejer gøre ^^"


Det med katte-lufteturende og gå-og-læse var teoretisk set samme facts bare blandet, så vi tæller den ikke med i rækken - deraf 11 quirky facts

Life of a Blogger er hostet af Novel Heart Beat og handler om "what we do when we're not blogging", eller som Eeyorenyk skriver det, at fortælle om dele af sit liv, som man måske ellers ikke lige havde fået delt på bloggen.
Udgivet fredag d. 18. September 2015
675 visninger

LifeOfABlogger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie