Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

You're bored.. In a line.. Do what?

Nail shot
Nail shot


Du fotografere dine negle... Bum. Eller det gjorde jeg i hvert fald En god mani er vel også beregnet på tidsfordriv? Min inkludere dog stadig forfærdelige neglebånd og lidt udenfor spild, og kommet måske til at lide af mangel på top coat og base coat, men ja. Farverne er Amaze On Amaze OFF fra OPI, My Favorite Ornament fra OPI samt en smugle Loreal Latex Effect lak det ikke fungerede som først tiltænkt... Kan ikke huske farve navnet pt, men det er den sorte
Udgivet torsdag d. 09. Oktober 2014
2 kommentarer og 2036 visninger

Nails Beauty

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 11 Oktober 2014 00:36

Elsker den grønne farver.. og må gi dig ret, dine neglebånd trænger til et lille skub, noget kærlighed og olie. Men man kan jo ikke altid nå det hele.

Krammer

JGravatar Janni 11 Oktober 2014 14:49

Nej, for det ville jo være nemt, hehe. Mine negle har været bare det sidste lange stykke tid, og der får mig desværre til at overse dem.. Samt udvikle en urealistisk overbevisning om at neglelak tager for evigt om at tørre, og der derfor umuligt kan være tid til en mani og god pleje uden at have mindst et helt døgn afsat til det, hehe. Min tidligere creamene er også løbet tør, og jeg er åbenbart ikke så god til at få brugt olie, som jeg gerne vil - men mon ikke det kommer nu nogle andre ting er faldet på plads for mig og giver mig lidt mere frihed til at nusse med ting som disse

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie