Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Zapped

Endnu en Netflex film anbefaling (eller ikke). Jeg så nemlig 2 film i går aftes... jep, overforbruget er allerede begyndt ^^" Jeg har lidt af en film præference for tøsefilm... samt Fantasy/Scifi og thrillers (de nervepirrende, ikke så meget horrer). Førstnævnte var åbenlyst hvad der fangede min interesse for denne film...

En pige opdager en hundetrænings-app, der kan få drengene til at adlyde hende. Hun finder dog snart ud af, at det ikke helt er lykken.


youtube video

Gosh, jeg ved ikke hvad der fik mig til at sætte den på. Den er über kliche og ikke særligt godt skuespillet. Idéen bag filmen er sjov nok bliver mister hurtigt interessen. Hovedpersonen er den mest Mary Sue agtige karakter jeg længe er stødt på, og selvom jeg kan genkende et par af hendes kontrol-freak "skønheds fejl" fra mig selv, bliver de ikke potretteret som egentlige fejl, for hun er jo så flot og perfekt og ny og spændende... Først nær slutningen når der går kage i det hele får hun bare en snert af menneskelighed. Skurken, den "smukke onde" chearleader er så kliche som noget, og ligså hendes tanketoppe efterabende veninde som forguder hende. Farmand er typisk US coatch type, og drengene "forfærdlige brødre" clicheer. For ikke at nævne alle roller på skolen. Jeg tror det med clicheerne var meningen, men hvor de i Mean Girls kan få det til at bære er det bare en stor kiks i denne film, yeisk. Filmen igennem har jeg mest af alt lyst til at give hovedpersonen en flad og råbe "Tag dig sammen" i ansigtet på hende. Jeg kan kun konkludere at jeg er helt uden for målgruppen... et yngre publikum (et nærmere kig fortæller mig at filmen er for 11-12 år...) fra US vil måske i bedste fald nyde/le af ærketyperne eller om ikke andet bærer over med dem.

Jeg synes desværre heller ikke der var godt skuespil til at holde filmen oppe. For mit vedkommende et "fejlkøb" af et skindende cover ^^"

Dommen: **
Men jeg er ikke så god til det med karakter bedømmelse endnu
Udgivet onsdag d. 11. Februar 2015
2115 visninger

MovieReview Movies

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie