1. søndag i advent... og adventsgave

Det blev tid til at åbne kalenderens første pakke, og som jeg fik nævnt, kan jeg ret godt lide papiret, hehe. Jeg var fan af Witch, da det kørte herhjemme - er det sådan set stadig, men det er jo lidt besværligt når de har lukket for tegneserien - en skam at de stoppede med at publicerer bladet herhjemme


Anyway, jeg kunne selvfølgelig også ganske godt lide det der var inden i pakken - en kalender så jeg kan følge med i juledagene Hvis jeg nu er heldig kan det da også være der er gevinst på den, den slags har jeg jo prøvet før, men nu må vi se. Det var i hvert fald et godt smil, tak for det Ilhja - og jeg blev lige nød til at tage fisken med endnu en gang, hehe.


Decemberleg #1, 1 søndag i advent
Udgivet Monday d. 02. December 2013
1 comment and 1957 views

Decemberleg2013 Challenge BloggerAdvent

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie