10 fast fingers - Små sjove Sites #3

10 fast fingers er en skrive-test i 10-finger-systemet, eller egentlig bare i at skrive hurtigt på computer. Man kan teste sig selv på mange sprog, fx. dansk eller engelsk, og finde ud af hvor mange ord (korrekte that is) man kan skrive på et minut... Og så kan man gøre det til en lille konkurrence

Jeg har sikkert nævnt siden et par gange før - eller noget der ligner i hvert fald, for det minder i høj grad om det Ordblinde program jeg og et par veninder på efterskole fik fingre i, fordi vi ville se hvad det var for programmer - og for mit vedkommende, fordi jeg gerne ville lære 10-finger systemet, så jeg kunne skrive hurtigere. Det blev hurtigt gjort til et "spil" bland veninder, hvem der kunne afslutte opgaverne hurtigst og med færrest fejl. Der var dog også mindre del-opgaver, hvor man øvede sig i en klump bogstaver ad gangen, sådan som det passer med fingersystemet.

Siden har inkludere vist "kun" hele ord funktionen, men det er også sjovt nok. Min mor har forbedret sin skrivehastighed betydeligt ved at lege med det, efter jeg viste hende det, og selv får jeg tit af vide, at jeg skriver stærkt... fordi jeg netop har lært at skrive 10-finger-blindskrift Well, alting med måde, jeg bliver slået af mange på sitet i hastighed, men mine gennemsnitlige 76 ord i minuttet på dansk synes jeg er meget ok
Udgivet Tuesday d. 18. November 2014
1 comment and 2004 views

FunLittleWebsites

Comments

IGravatar Ilhja 12 December 2014 14:09

damn, jeg har altså andre ting at lave end at falde over dine smarte links
Første gang var jeg på 72 ord, men som du ved så er jeg virkelig et konkurrence menneske nogle gange så jeg er på 77 ord (jeg siger ikke hvor længe det tog mig )

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie