10 personlige julefacts

  1. Da jeg var lille elskede jeg at få gaver, jeg skal ikke lyve.. men i dag? Knap så meget, der er ting ved julen jeg er gladere for.. Jeg er dog blevet meget gladere for at give en god gave, så så må man jo yde lidt service for hinanden ved at tage imod, ikke?
  2. Både mit jeg fra nu og barndommen kan dog hurtigt blive enige om at fri slik-bar også rangerer højt på listen!
  3. Jeg er blevet træt af mange af de moderne overbringer pop julesange som All I Want for Christmas is You og Santa Baby
  4. Udover juleaftens menuen med and, kartofler, brune kartofler, sovs og risalamande er jeg ikke så glad for dansk julemad. Faktisk betyder julefrokoster ofte at jeg kun får af en enkelt ret eller to, hvis jeg et heldig... Kræsenpind? Ja det tror jeg vist nok lige...
  5. Jeg kan godt lide traditionelt farvet julepynt, og julepynt skal helst have en historie bag sig...
  6. Jeg lavede engang en flette-julestjerner guide til mig selv, så jeg ville kunne lærer mig selv teknikken igen når jeg glemte den - den endte med at blive ret populær og er bla. blevet brugt i undervisning på en skole..
  7. Det vigtigste for mig i julen i dag, er at kunne være sammen med mine familier
  8. Jeg har et julefår som er fast inventar på juletræet i er særligt julehjerte. Mads hedder han, og det giver fuld mening for mig, at han da selvfølgelig hører til i julepynten, haha
  9. Jeg elsker marcipan - mens min veninde ikke kan tåle det
  10. Jeg kan skråle julesange i flere timer med mine søskende


Jeas Jule Blog Challenge 2014 - Dag 10, 10 personlige julefacts? Læs også hos Jea
Udgivet Wednesday d. 10. December 2014
1247 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie