2015 Achevements liste

Jeg ved at jeg er achevement hunter... Jeg elsker udfordringer - "store" svære men korte udfordringer. Så i stedet for at sætte mig selv et ton af nytårsforsæt valgte jeg for i år at udnytte mine styrkesider og sætte mig selv få forsæt, men til gengæld lave en "achevement" liste som jeg kan "kæmpe med" og lade mig inspirere af og konkurrere lidt med mig selv i hvor meget jeg kan få krydset af på En udfordrings liste... som ganske vist også har nogle to-do/should-be-done punkter, men også nogle løse udfordringer der bare ville være fede at have gennemført. Hvis det lykkedes, fedt! Hvis det ikke gør, skidt, ingen fiasko her, så har jeg sikkert opnået så meget andet

 • Tandlæge besøg
 • Få fjernet visdomstænder
 • Løbe 10 km
 • Få synet og fixet cyklen
 • Afslutte den store declutter bølge
 • Læse 12 bøger
 • Få en gæsteblogger
 • Lave en blog giveaway
 • Få nye briller
 • Søgemulighed på bloggen
 • Hoste noget raklette gril mad for det vennepar vi fejrede nytår med sidste år
 • Hoste/deltage i et LAN party
 • Hoste noget mad-selvskab for min familie
 • Hoste en video-aften for veninder
 • Gå 21 dage (eller bedre, en måned) uden at drikke cola
 • Gennemfør en ingen-køb måned
 • Skriv alle køb ned for en måned
 • Besøge en kiropraktor
 • Have lejligheden tømt for søde fristelser
 • Løbe/cykle/motipnere samme antal km som årstallet i løbet af året (this is one of the bigger ones)


Jeg føjer muligvis flere på som jeg kommer i tanke om dem, og har i et forslag vil jeg da også gerne høre det

Et par forglemte praktiske tilføjelser:

 • Find katte-lappe-tapet løsning
 • Oprydet mail
 • Få fjeret ubrugelig Asus webstorage konti (sidste gav var et værre cirkus, så jeg endte med at opgive. Det skal prøves igen)
 • Få opsangt audible og Women abonnementer
 • Få fixet computeren
Udgivet Thursday d. 08. January 2015
6 comments and 2035 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 08 January 2015 23:43

Fed liste og såå mange gode ting.. glæder mig til at se hvordan det går..
Jeg kunne da godt fristet til at være gæsteblogger, hvis jeg kan bruges.

Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 13 January 2015 07:00

Meget af det er noget af det jeg længe gerne har ville/burde få ordnet, så nu håber jeg for en gangs skyld at kunne bruge mit konkurrence-gen til noget fornuftigtigt.

Det lyder super du er frisk på noget gæsteblog - så skal jeg jo så bare have fundet ud af hvad slags indlæg jeg gerne vil have lavet, hehe Jeg synes jeg husker at jeg havde en god ide sidste år, men kan ikke huske hvad det var ^^"

IGravatar Ilhja 09 January 2015 11:43

Du siger bare til hvis du skal have hjælpe/et spark i røven med declutter

Det er flot at du har sådan en helt liste, min er noget mindre. Men det er også fordi jeg har ting som fx lav en "ny" ting hver måned.

Og jeg vil altid være gæsteblogger når du er kommet dertil.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 13 January 2015 07:07

Haha, ja sidste gang (MindGame) gav virkelig pote sidste gang

Jeg er slem til at få sløset med sådan noget åbenbart hvis det ikke bliver gjort straks. Men det vigtige med listen her er at det ikke er ting der skal gøres gentagende gange over en lang periode. Det er ikke sådan noget jeg skal huske hele året, bortset fra det med bøgerne selvfølgelig. Så det er ting jeg kan få streget af hvis jeg nu lige tager mig lidt samme en gang imellem (og det at det er delt og pirker til mit konkurrence gen kan jeg allerede både se og mærke at det hjælper - så det et JP sådan set jer der hjælper, tak for det )

Og så lyder det fedt at du vil være frisk på noget gæsteblogging. Hvis jeg så bare kunne komme i tanke om hvad det var for en ide jeg synes jeg havde ^^"

LGravatar Louise 09 January 2015 21:12

Meget inspirerende indlæg, for sådan en liste kunne jeg godt tænke mig at lave for mig selv :-)

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 13 January 2015 07:08

Jeg takker, det skal du da være velkommen til

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie