3 af mine svagheder - Personlig Blogchallenge #8

Eller måske rettere sagt, 3 ting jeg har en svaghed for, da jeg jo har været omkring nogle af mine mindre stærke sider, som jeg gerne vil stærkere i allerede, og selvudslettelse bestemt er en uvane jeg ikke vil udøve mere end hvad jeg allerede gør, når jeg ikke tager mig i det. Det kommer der ikke noget godt ud af, da spidse albuer efterhånden er blevet et samfundskrav for blot den mindste smule succes...

Miniature
Jeg synes bare de er søde og facinerende nærnest uanset hvad det er... og min modstandskraft og fornuft er elendig på det punkt. Jeg kan blive lalleglad af blot en cola/kakao-flaske i 33 cl størrelsen, og helt exalteret af miniature mad til dukkehuse. Så skidt med at den lille saks intet er værd, eller at det lille glas ikke kan bruges... det er stadig sødt, fordi det er småt..

Farver
Jo mere pang des bedre

Neglelak
Det burde i efterhånden vide... Måske har det noget farverne at gø e e, hihi

Udgivet Friday d. 23. August 2013
1478 views

PersonligBlogChallenge Challenge

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie