4. Advent #BloggerAdvent

I går var det 4. advent, og altså den sidste dag i vores #BloggerAdvent... Med fraskilte forældre faldt det dog også samme med årets julehygge med mor (julehygge, fordi jeg gerne vil fra at kalde det juleaften nu det jo ikke rigtigt er det... Jeg vil bare gerne kunne se alle mine familier i forbindelse med julen..), og det kom først, så derfor kommer indlægget først i dag. Her er hvad Louises sidste pakke gemte:

4 adventspakke

Dels mere chokolade, hvilket passer mig fint, for der er faktisk en god chokolade Pakkens andet indhold var dog mere interessant: en lille bog! Faktisk fik jeg øje på noget lignende hos boghandleren og var allerede den gang fristet, jeg mener, det er jo en bog! Og den er lille og nuttet! Det er lige mig Men som sagt valgte jeg at dy mig, så det er da lækkert Louise valgte at forkæle mig lidt i stedet - heldigt sammentræf. Titlen på denne er dog anderledes en dem jeg så, men "Stress af" passer vist også meget bedre på mig ^^" Hvad er det for signaler jeg får sendt, hehe ^^" Mit nytårs forsæt må være at får lavet om på det.. Så mange tak til Louise for at hjælpe mig et skridt i den rigtige retning - det er så godt ramt

Og endeligt et tak til alle der har været deltaget i årets bloggeradvent og har været med til at sprede ekstra julehygge er gennem december
Udgivet Monday d. 22. December 2014
1 comment and 1617 views

BloggerAdvent

Comments

LGravatar Louise 23 December 2014 20:17

Dejligt at du blev glad for bogen :-) Jeg ærgrer mig over, jeg ikke også købte en til mig selv, men det må jeg gøre i det nye år :-) Du ønskes en glædelig jul <3 Kram

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie