4. Søndag i #BloggerAdvent

Det blev endelig tid til at åbne den sidste gave fra min #BloggerAdvent's ven, Sandra. Spændende, for den sidste adskiller sig fra de andre ved at være både større og indpakket i andet papir. Uhh! Det blev også tid til at tømme resten af godterne ud af den fine kasse, som jeg også er meget begejstret for. Både godterne og kassen altså.


Gavens indhold var et pudsigt tilfælde. Som nylig minimalist forsøger jeg at stoppe ind-flowet af ikke-nødvendige ting - så rigtig mange pynteting fx. Men af og til falder jeg alligevel over en ting jeg får lyst til at tage med hjem. Fx i forbindelse med at jeg alligevel skal have fundet mig en pakke til en pakkekalender på arbejdet eller en pakkeleg. Jeg valgte at gå i Søstrene Grene sammen med min veninde Nikki, som dog alligevel ikke kubne den dag. Jeg hold derfor udkig efter sæde potentielle pakker for både hebde og mig og faldt blandt andet over de her søde lysestager som jeg dog alligevel valgte at gemme til dagen efter. Men da jeg ville vise dem til Nikki var de alle væk. Ærgerligt, for de var nu så søde at jeg fortrød ikke at have købt nogen tidligere. But low and behold: I min 4. pakke gemte sig netop sådan én! What a coincidence! Mange tak og julehilsner til Sandra for de fine pakker, og for at sætte lidt ekstra glimmer på hyggen op til jul!

Også tak til Sascha for at tage godt imod mine små julehilsner (1, 2, 3, 4, 5). #BloggerAdvent har været hyggeligt, selvom jeg indimellem har haft mere travlt her i December end jeg havde håbet på. Jeg vil gerne sikre at der er lidt bedre tid til at nyde hyggen omkring de bloggerne imellem hvis jeg deltager næste år - men jeg kunne bestemt godt finde på det! Tak til Jeanette for det gode arrangement

Udgivet Sunday d. 18. December 2016
1944 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie