I can swim 3 km

Dagens rekord: 3 km i svømning! Og det med mellemtider på 24.14 min, 59.20 og 1.15.45 for hhv. 1, 2 og 3 km. Jeg er pænt godt tilfreds! Dertil var der selvfølgelig også en smule ekstra, bare for hyggens skyld, og fordi jeg kom i tvivl om min tælling på 60 baner af 50 m, og ville være helt sikker på at jeg ramte målet. FitBit viste kun min tid Men jeg ramte jo mit mål alligevel! #TrustYourInstincts #TheyBeRight

Jeg besluttede mig for at ramme 3 km for at opnå en af milepælene for svømning i Endomondo. Og så rammer jeg endda med en pænt god tid, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg var lidt øm (i arme, fingre og den ene fod) til sidst, men havde ellers fint med energi til at kunne have fortsat. Min fod dog ret øm her bagefter, så det var nok meget godt jeg ikke gjorde det. Jeg er spændt på hvordan jeg har der i morgen.

Det er sjovt det er sådan det fungere for mig: at jeg først ikke tror det kan lade sig gøre, eller ikke har tænkt på det, træner noget helt andet, kommer i tanke om udfordringen, og så gør jeg det bare. Bare sådan. Uden at have trænet specifikt på det.

Sådan var det også da jeg først bestod forsvarets fysiske basis løbetest. Og da jeg første gang løb 10 km. Besluttede at gøre det, og gjorde det så

Udgivet Saturday d. 12. October 2019
976 views

Training

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie