After Endgame

youtube video
Yo. Jeg har set en film. Det var en god film. Nu er verden sådan lidt flad og uvirkelig til sammenligning. Det er beskrevet så fint i et meme, men så bare med film, ikke?

Jeg har lige brug for at komme mig.. både over den... Og så game of Thrones episode, som vi fik set i går. So many feels!

Samt de 2,5 film jeg i al hast måtte få set i går aftes og i dag for at kunne følge med og ikke misse for mange referencer. Der hader jeg nemlig.

youtube video
youtube video... teknisk set misset fra før Infinity Wars, men lukkede pænt mange huller
youtube video... Same...

Det kostede så min nattesøvn og TRX i morges. Det giver sådan en syg følelse i maven og øm i hoveder. Det er nok også med til at gøre mig lidt ør nu.

Det og så den stress vi pludselig havde med at komme frem til biffen fordi
A. Vi havde fået forkert starttid, så den pludselig var 10 minutter før, og
B. Vi alligevel nåede det til tiden... Men i den forkerte bif, i den forkerte by, og
C. Paper-maché reglen siger, at når man har rigtigt travlt, så er der altid nogen der skal køre tur med sin båd... Like... Really? REALLY!? Og så med dét navn?Men det er mærkeligt, sådan som man bare kan forsvinde ind i sådan en historie, ikke? Og have så svært ved at finde vej ud ad den igen. Og finde ud af hvad man så skal gøre af sig selv og livet. Særligt når det er sådan en afslutning på en serie. Det er lidt som at have mistet et mål - og det der drive der følger med, når man jagter det mål.

Så står man der, helt blank og tænker... Hvad så nu? Den kan jeg se frem til med Game of Thrones lige om lidt også. Og til den tid skal jeg sikkert også sørge og sunde mig over tabet.

Men sådan er det ikke nu. Det var en god film. Men uden at spoile kan jeg konstatere at mit hoved stos af og nægtede at acceptere og derfor er fortsat i egen head canon. Bum. Sådan er det.

Hvad så nu?
Udgivet Friday d. 26. April 2019
558 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie