Alle for 2 med ekstra loot

Så er der dømt "Alle for 2" i andledningen af at Emil's bror Denis er kommet på besøg fra sit hjem i den anden ende af landet. Så det blev bio-tur med alt hvad dertil hører (pop-corn, sodavand, slik) og måske lidt til... Og uanset hvordan filmen er, ved jeg at der vil komme grine-flip, for de to giver begreber som "rulle på gulvet højlydt grinenede" og "lige ved at dø af grin" en hel ny dimension...

Stor cola!!!

Udgivet Saturday d. 23. February 2013
2 comments and 2232 views

Comments

AGravatar Anna-sofie 24 February 2013 15:47

Der var da godt nok noget til filmen må man sige wow :-) Når jeg er af sted skal jeg værre sikker på der er nok sodavand, resten gør ikke så meget ...

GGravatar Gulde 24 February 2013 18:26

Jeg er mere slik-typen. Jeg kan strengt taget godt undværre både popcorn og sodavand, men det ville blive en trist film for mig uden chokolade, hehe. Btw, så lykkedes det os heller ikke bare tilnærmelsesvis at komme igennem det

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie