Alt for meget Fashiolista

Jeg tror jeg er begyndt at bruge dette ALT for meget, men når der lige er 5 min. pause på jobbet, så kan man jo liige når at bladre lidt igennem, og faktisk ikke så meget andet. Så jeg får set en masse inspirerende tøj! Og får faktisk også efterhånden lært en del om min stil, både som den er, og som jeg måske gerne ville at den var, altså, det tøj jeg synes er fedt, men alligevel ikke rigtigt tror jeg vil ha′ på... Du kan se eksempler på hvad jeg mener, på listen herunder, og selvfølgelig meget mere på min profil derinde, jeg hedder Gulde (men det kan også ses under min profil her på hjemmesiden, hvor alle mine andre brugere i øvrigt også er at finde... eller i hvert fald en pæn portion af dem) Hvis i selv har en bruger må i da gerne gå ind og “Følge” mig derinde, eller endnu bedre, smide navn/link til jeres bruger her i en kommentar, så jeg kan finde nogle flere inspirerende mennesker at følge!

Udgivet Saturday d. 16. February 2013
1534 views

SocialMedia Fashiolista

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie