American Pancakes for slow breakfast

Vi har været heldige med begge at have en hjemmeweekend, honney og jeg, hvilket altid er værdsat. Det er skønt at komme lidt ned i gear og hygge med hinanden - eller "alene" sammen Det er også rart at kunne se frem til, så jeg bedre kan have energi til udskejende aftener som i går med søs og bro (min mave blev SÅ øm af latterkramper!), og potentielt i aften Morgenen i dag stod derfor på langsom start... Ligge længe i sengen, tulle rundt og lave langsom morgenmad - ahh. Så kunne opvasken i øvrigt lige blive tage sammen med.

Og fordi vi i går i Bilka opdagede ikke bare en orientalsk og mexikans hylde-sektion, men nu også amerikansk dedikeret hyldeplads (og vi i øvrigt havde en god endnu men snart for gammel slant fløde i kølelskabet) blev vi/jeg inspireret til en hyggelig start med amerikanske pandekager i dag I praksis egentlig bare helt almindelig pandekager med en sjat bagepulver/hævemiddel og så stegt som mindre klatter, men jeg konsulterede alligevel en opskrift for at være på sikker side. Mit vellykkede vaffelprojekt var jo opskrift basseret på 3 forskellige, hvis sammenblanding jeg desværre glemte at dokumentere... og andet forsøg blev desværre ikke helt så vellykket. Fint nok, men ikke heeelt så velsmagende. Så må hellere huske at pege denne gang

Jeg må sige, at det bliver til noget af en imponerende stak Faktisk så voldsomt at det kun var honney der kom igennem - resten af min bunke (halvdelen af på billedet) ligger i en madkasse i køleskabet

Intimiderende stabel pandekager i amerikansk stil


Skulle vi have eftergjort amerikanerne, skulle de vist være serveret med smør og sirup.. men sidst nævnte fik vi ikke købt hjem. Og så kan honning vel være lige så fint? De skulle vist også være spist med kniv og gaffel, men jeg endte altså med lag efter lag fingermad - så var der jo også lidt mulighed for at have sjov med toppings, ikke? Tror friske bær ville have været the shizzle som tilbehør, men det må blive en anden god gang Banan og nutella lyder også som en ulækker løsning

Med marmelade og flourmelis som en anden vaffel...
Med honning...


Her er lidt fra den amerikanske hylde - blandt andet kondenseret (karameliseret?) mælk, som skulle være en god komponent i hjemmegjort, æggefri, no-turn is, som jeg bestemt må forsøge mig med en dag

Udgivet Saturday d. 03. October 2015
2 comments and 1673 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 04 October 2015 12:28

Ej onde menneske... ha ha.. Jeg har den største pandekage craving nu.. fy..

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 October 2015 12:35

Nu glemte jeg så også helt at sunde-ficere dem. Det må jeg eksperimentere lidt med en anden dag. Men med lidt chia-frø, husk-fibre andet mel og andet sødemiddel behøver de slet ikke være helt så fy

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie