Arr bommert, hvordan kunne jeg dog glemme den!

Så, Gulde in action! Hun fisker og roder, sarbotere og destruere og hygger sig i det hele taget meget godt. Sådan kunne man selvfølgelig også vælge at sige det, hihi, men altså, det korte og det lange er, at jeg har været ved at rydde lidt op på siden, og sætte nogle nye overordnede menu'er op til de emner, der efterhånden var for små til at ligge i min "skrivebords skuffe". Helt konkret vil det sige, at alle sange er blevet flyttet - videoopdelingen, og opdelingen efter kunstnere er blevet slettet... hvad siger i til det? Er det en skidt eller god ting? Desuden er alle guides og tuttorials også blevet klistret sammen (så der ikke længere er en opdeling efter om de omhandler koder, programmer eller online tingester) og de har også fået en plads i menuen.

Åh ja, og så til min store stolthed - nyt design! En drøm der går i opfyldelse, skal det lige siges, for det er endelig lykkedes mig at lave et design uden brug af fotografier, i stædet min egen tegning Hvad synes i, hvad synes i?!? Jeg skal nok forresten også lige indrømme, at jeg ikke er god til at lave "smukke" designs, så jeg satster på at lave dem "søde" eller "nuttede" i stædet.

Ej, og så skal i forresten lige høre dagsens største bommert! Vi havde jo haft gruppe projekt igen, og vi manglede sådan set kun at få planlagt fremlæggelsen. Men gosh, 5 mand er altså for mange i en gruppe - der er simpelthen ikke nok at lave med de minnimeringskrav vi har på opgaverne. Kun 3 - 4 siders rapport med Times New Romen størrelse 12 og dobbelt linjeafstand, og et foredag på kun 10 min. Det giver helt præcist 2 minutter per person, og det er da egentlig ikke særligt meget, når emnet har været så bredt! Men enyway, tilbage til sagen. Vi blev lynhurtigt færdig med at dele emnerne til oplæget ud, og så kunne vi egentlig ligesågodt tage hjem. Så jeg kom hjem 4 timer før tid! Og hvad opdager jeg så da jeg kommer hjem? Det første jeg gør er selvfølgelig at trække min computer frem, som sædvanligt... eller... det ville jeg da i hvert fald have gjort, hvis den havde været det! Det var den ikke!?! :weard: Gosh, jeg fatter stadig ikke hvordan det kan lykkes for mig at glemme min PC på gymnasiet - men det havde jeg desværre. Så jeg når ikke andet end lige hjem med toget, før jeg må tigge min mor om at kører mig tilbage til storbyen igen, øv! Der får jeg så af vide, at Anne-Marie (super sød veninde fra min klasse) har været så venlig at tage den med hjem, og hun bor ikke så langt fra skolen, så det var ikke så svært at hente den fra hende. Pyha, heldigvis. Hvordan kunne jeg dog glemme den! Jeg fatter det stadig ikke!
Udgivet Thursday d. 13. March 2008
1247 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie