At få styr på det hele

Jeg har så mange ting for tiden, som jeg gerne vil have styr på, at jeg knapved hvor jeg skal begynde. Men jeg kan mærke, at jeg har brug for at der kommer ro og orden på efterhånden. Selvom det ganske vist er blevet bedre, end det har været længe. Jeg går rundt med en uforklarlig frustration i kroppen.. jeg aner ikke hvorfor den er der, for jeg synes ellers alting er på vej i den rigtige retning, og det gør mig glad. Jeg står et godt sted i dag.

Jeg har fx. endelig fået nogenlunde styr på min økonomi, og det føles skønt. Men det har også gjort mig opmærksom på, hvor godt det kan blive, og hvor meget jeg trænger til at bryde fri af resten af roderiet. Jeg sad fx. på vej hjem og overvejede hvad vi genre vil have styr på i klubben, og fik lavet en god note, som kan tages med på næste møde - det skal nok blive godt. Inspireret deraf, forsøgte jeg mig også lige med en liste, over de ting jeg gerne vil have ordnet, på plads og generelt bare styr på. Der var én del! Men det at få dem på den liste, føles også som en slags styr på... det føles godt Jeg er nok i høj grad et sikkerheds, struktur og system menneske Jeg lider bestemt ikke af fobi for regneark

 • Køleskabet, fryseren og vores øvrige mad-stash
 • Mine ting-sager (dvs. mit declutter projekt)
 • Mine declutterede ting sager, som jeg gerne vil have sendt videre på bedste vis
 • Mine papir-ting-sager i særlig høj grad (det skal ud, skal det!)
 • Min email, mit mål pt. er at have under 1000 mails derinde... der er et stykke vej endnu
 • Min eksterne harddisk - med en fungerende foto-backup procedure
 • Min hjemmeside, koderne trænger til et eftersyn og en støvsugning
 • Bloggens gamle indlæg med forkerte links og forældet grafik...
 • Bloggens arkiv af halvfærdige blogs
 • Mine dokumenter på dropbox
 • Mine indscannede dokumenter på dropbox
 • Mine noter på dropbox - som jeg helst vil have over på evernote
 • Mine noter på evernote (der ligger en pænt masse allerede)
 • Mine noter på dropbox og evernote til nye/halvfærdige indlæg
 • Mit ubrugte vlog-materiale
 • Mine igangværende MMD projekter
 • Mine delvist afsluttede MMD projekter
 • Mit portfolio
 • Min læs senere liste
 • Min watch-liste
 • Mine dropbox-alternativer som Google Drive fx...
 • Mine brugere på diverse sider
 • Mit indhold fra diverse halv-inaktive sider
 • Min subscription liste på bloglovin, Pocket og youtube
 • Mit musik-bibliotek, rodebunken altså, dvs. numrene der stadig mangler korrekte navne og oplysninger fordi de blev rippet fra gamle CD'er -__-"
 • Mit personlige vedligehold.. som tandlæge... og frisør... og briller fx -_-"


... som jeg advarede.. der er en del ^^" Men jeg er da på vej. Det er fx. lykkedes mig at komme igennem de fleste af mine papirer efterhånden... selvom jeg har en del scrap-bøger jeg overvejer at kaste mig over. Og det er lykkedes mig én gang før at få ryddet min watchliste. Og det er endelig lykkedes mig at få ryddet min Google Keep, som desværre har fungeret rigtigt ringe med mine mobile enheder. Der er lang vej endnu, men det går i den rigtige retning
Udgivet Wednesday d. 15. October 2014
2 comments and 2038 views

LigeForTiden

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 October 2014 23:51

Jeg elsker den slags og jeg ved hvor vigtig det er med orden for at jeg har ro i mit hoved. Jeg har prøvet med lister men fandt hurtig ud af at jeg enten havde for store forventninger til mig selv eller at man jo kan blive ved. Hver gang jeg var færdig følte jeg at jeg kunne starte forfra. I dag er det mere rutine og jeg når det når jeg når det..

GGravatar Gulde 19 October 2014 09:21

Jeg skal også passe på med lister, da de hurtigt kan tage overhånd dikteret af min det-hele-med perfektionisme. Daglige to do lister fungere fx ikke for mig. Men engang imellem har jeg brug for at få tømt hovedet ved at få det ud på papir. Så kan jeg også arbejde mere målrettet på at få skrumpet listen

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie