AVG sales tactics

Tilbage i august, d. 15, havde jeg planlagt at game med Tommy - ligesom i dag. Min fejl dengang var, at jeg ikke fik opdateret min computer inden, og hele dagen gik derfor med at forsøge at opdatere computeren... doh. Foruden den der foruroligende falske luftalarm.

Men jeg kan se jeg lavede et notat den dag, som jeg læste i dag, da jeg, forud for gaming dagen først nu kom i tanke om at jeg hellere måtte få opdateret windows. Det blev den så også først færdig med hos Tommy i dag, dobbelt doh!Det var et lille notat omkring AVG og deres salgstaktikker. Like... klask i pande cringe worthy fejlslagen salgstaktik. Se bare:

2019 AUG 15. - AVG salgstaktik

Mig: ...

AVG: Du har 5 følsomme dokumenter
(omhandler cv og job ansøgninger)
Køb vores produkt til at passe på dem

Mig: Okay, dem sletter jeg da bare så... sådan, nu er de væk.

AVG: Du har 19 følsomme dokumenter
(De 5 om cv og jobansøgninger du slettede som stadig er cache... og 14 andre random dokumenter jeg har fundet, for at overbevise dig... )
Køb vores produkt til at passe på dem

Mig: *facepalm*
Udgivet Saturday d. 09. November 2019
335 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie