Barbarhøvl?!?

Buzzador har tilbud mig (som så mange andre bloggere) at deltage i en kampange med Veet produkter... Jeg kommer ganske vist ikke til at deltage, da jeg tidligere selv har afprøvet (købt og betalt) et af Veet's produkter (Hair Removal Cream, se review?) og ikke just havde gode oplevelser. Men nysgerrig som jeg er skulle jeg da lige kigge videre, hvordan man tilmelder sig sådan en kampange, og klikker videre til et lille spørgeskema man skal udfylde, så de kan vurdere hvorvidt man er af det materiale de søger, eller sådan noget. Anyway, jeg elsker spørgsmål og quizzer, så jeg gik dem da lige igennem, men studsede lidt ved det først.

Hvilke hårfjernings metoder har du prøvet i løbet af sidste år?

Fint spørgsmål, ganske normalt, ikke noget der. Jeg har prøvet min skraber og så deres cream, så det var jo ganske fint. Da jeg imidlertid kigger på listen, kunne jeg dog ikke lade være med at grine.

Barberhøvl... En barberHØVL! ligefrem, uha, det lyder da lige voldsomt nok, ikke?

Jeg har selv været Buzzador nogle år efterhånden, men har dog ikke deltaget i nogle kampagner endnu, da jeg glemte det for en stund. Skulle du imidlertid selv være blevet interesseret i at blive Buzzador, og gratis få mulighed for at afprøve og anmelde forskellige produkter på din blog, kan du tilmelde dig her på buzzador.com - følg gerne linket ved at klikke, så det fremgår at det er mig der har inviteret dig, hvis du er i det flinke hjørne
Udgivet Monday d. 29. April 2013
1890 views

Buzzador

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie