Bilens nye look

Hmm, så Swiften har fået ny dekoration... Og jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det...

Bilen har fået ny udsmykning
De nye kamikaze øremærker


Emil havde snakket om længe at få det lavet, og jeg frygtede ud fra hans beskrivelse at bilen ville komme til at ligne en øremærket ko, så mangler der bare en jydekrog og evt. nogle sorte pletter og en klokke og så er Maren klar til at komme på græs Det så så bare være ud end jeg havde forestillet, så mon ikke den i stedet skulle have en klaphav og et roligan halstørklæde, eller hvad med orange polka-prikker og en regnbuefarvet afro som i cirkus?

Men Emil er pave stolt, op det er jo trods alt hans bil, så jeg må nok leve med den Hvad synes i? HOT eller NOT?
Udgivet Tuesday d. 26. February 2013
1699 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie