Bog & Goodreads tag - TagDag #2

Jeg fandt tagget hos Læsehesten og Sabrina, og siden jeg også elsker bøger (og godt kan lide at svare på spørgsmål) vil jeg også tage den op. Hvor jeg har set den, hed det bare "bogtag", meeen, jeg synes mange af spørgsmålene mindede mig meget om goodreads funktioner (eller krævede min brug af samme), så det bliver en tilføjelse ^^

1. Hvad var den sidste bog, du markerede som "læst"?
Red, som var den sidste bog jeg blev færdig med.

Red
2. Hvad læser du nu?
Jeg er stadig semi igang med Alanna 2, som jeg aldrig rigtig fik hørt igennem, fordi jeg ikke kunne låne CD-lydbogen, da jeg dagligt hørte lydbøger på arbejde - det var dengang jeg var på værksted. Jeg er også i gang genlæsning af en af favoritterne: Tryllebundet af Marianne Curley. Samt Fallen og Arianna Rose på Kindle/eBog... Og et par faglitteratur-bøger...

In the Hand of the Goddess
Old Magic
Fallen
Flad mave for altid - så enkelt er det!
Arianna Rose3. Hvad var den sidste bog, du markerede som ”skal læses”?
Well, lets take a look at GoodReads, shall we? Det er åbenbart The Singing (The Books of Pellinor, #4) af Croggon, Alison... hmm, den husker jeg ikke, jeg må være stødt på en anmeldelse af den på et tidspunkt ^^" Forget it, found a new one... City of Heavenly Fire (The Mortal Instruments #6) af Cassandra Clare...

City of Heavenly Fire (The Mortal Instruments, #6)


4. Hvad har du planer om at læse som den næste bog?
Jeg overvejer at tage mig sammen til at få den sidste Nightshade Bog, Blodrose af Andrea Gremer - en bog jeg har lånt af min søster, der indsisere på jeg skal læse serien færdig. Og det selvom det er nogle af de mest elendige bøger jeg endnu har læst, puh, den bliver hård. Så jeg satser på at skaffe en ny engelsk eBog at læse samtidig... Valgte at begynde på Fallen, selvom det gik op for mig, at jeg egentlig også er igang med Arianna Rose, hmmm...


5. Er du med i nogen bogudfordringer i 2014?
Ja, men jeg har sat mig et mere realisisk mål end sidste år. 26 bøger = 1 hver anden uge. Jeg ved ikke om det er et mål jeg når, nu jeg ikke pendler så meget mere som jeg gjorde da jeg gik i skole og sådan, men jeg synes stadig det er en sjov udfordring at deltage i I skrivende stund har jeg kun læst én, men hay, det er en start Jeg dur ikke til dem med at man skal læse en bestemt slags bog hver måned - min smag er ret snæver...

2014 Reading Challenge

2014 Reading Challenge
Janni (aka Gulde) has read 1 book toward her goal of 26 books.
hide


6. Hvilken bog planlægger du at købe næste gang?
Jeg planlægger ikke at købe nogle fysiske bøger foreløbig - listen over eBøger er til gengæld monster lang, men jeg har ikke besluttet mig for én endnu. Jeg har dog for nyligt købt Fallen

7. En forfatter du gerne vil læse (som du ikke har læst før)
Hank Green

8. En bog du gerne vil læse (som du ikke har læst før)
I forlængelse af førnævnte: The Fault in Our Stars

9. En bog du gerne vil genlæse
Der er mange... Jeg gemmer (stort set) kun dem jeg gerne vil genlæse. Føler dog jeg trænger til at genlæse Harry Potter igen snart

10. Har du nogen favorit-citater, og vil du dele et par stykker?
I have many. Jeg har allerede delt et par stykker før, men lidt flere kan vel ikke skade

11. En serie du gerne vil begynde at læse (begynde og læse færdig)?
Uh, der er mange. Alle de der populere "nyere" (engang altså) fantasy-serier (eks. Vampyre Diaries) og resten af de fantastiske serier fra Tamora Pierce som f.eks. De Udødelige...

12. En serie du vil læse færdig (som du allerede er begyndt på)?
Fallen... og Nightshade. Specielt den sidste - just get it over... now! På den anden side kunne jeg også godt tænke mig at færdiggøre Nattens HUs.

13. Hvilke serier har du planlagt at læse, som du dog stadig ikke er kommet igang med?
Der er også mange... Twilight fx ^^"

Tag Dag #2 - Hver torsdag vil jeg "gennemføre" en blog/youtube tag/taggeleg/udfordring for sjov og for ikke at oversvømme bloggen i dem resten af ugen (flerdags tags/udfordringer som Song Challenge dog pt. undtaget).
Kommenter gerne med forslag til andre tags jeg bør prøve, eller et link til hvis du selv har/vil gennemføre et af dem - kald dig bare tagget af mig om du vil.
Udgivet Thursday d. 13. March 2014
1817 views

Tag Challenge Books TagDag

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie