Bowling med arbejde og familie

Som jeg nok har nævnt flygtigt allerede, var jeg jo til bowling i sidste uge. Hele to gange faktisk. Først 1 time med dem fra arbejdet, hvor vi var 3 på hver bane og ellers havde Ta' Selv Buffet bagefter (firma pakke). Så der blev kastet nogle kugler og smadret nogle underarme godt og grundigt til jeg skulle ind igen sidste weekend (lørdag) hvor min far og Anne havde inviteret os i andledningen af at der var en hel masse at fejre 2 timers bowling med 5 på hver bane, foruden én times Pita-og-Softice buffet forinden.Jeg siger jer, jeg kunne næsten ikke bruge mine arme da jeg kom hjem. Scene-skede-hinde-betændelse så det gjorde en ting! Jeg måtte også skifte arm en del gange undervejs, fordi jeg var ved at tabe kuglen ellers. Heldigt nok, at jeg nærmest er uni-håndet. Jeg bruger dem begge lidt på kryds og tværs, klipper med højre men skriver med venstre og spiser med begge uden problemer. Det er sådan lidt sjovt. Det er til gengæld ikke så sjovt, og knap så heldigt, at have så små hænder og fingre at man nærmest ikke passer nogle af centrets kugler, tsk. 7 kg var det mindste jeg kunne finde, og dem kunne jeg knap bære - nogen trænger til at få trænet de muskler, hva?

Gulde's store mås...


Nå, men jeg tog lidt billeder undervejs og fik også min søs til at skyde et enkelt af mig. Og hvad tror i så hun rammer? Mås ud over det hele -___- Tsk, sådan går det når man ikke kan være både foran og bag ved kameraet på én gang. Men det var nu meget sjovt alligevel. Jeg bankede min søster HVER GANG Og præsterede endda 2 strikes så vidt jeg husker... Jo jo, hun kan skam godt, Guldfisken
Udgivet Friday d. 22. February 2013
2 comments and 2259 views

Bowling Familie TeamBuilding

Comments

JJGravatar Jesper Jørgensen 25 April 2013 21:27

Det kan ellers også være barskt at bowle med så kort mellemrum hvis man ikke er i træning. Overvej evt. en håndledstøtte hvis det griber om sig, så du får aflastet underarmen.

GGravatar Gulde 26 April 2013 20:47

Det var da en idé, ja. Jeg bowler ikke så meget generelt, der har bare været nogle uheldige sammenfald af når arbejdspladsen (praktikpladsen) har lavet fælles-social-bowling, og familie/venner har planlagt det. 2 gange er det sket, at det har været inden for samme uge. På den anden side har jeg tendens til at over-bruge mine håndled, så en håndledsstøtte ville nok ikke være en dum idé under alle omstændigheder Det vil jeg huske, til næste gang jeg skal afsted

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie